Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 28. You may not vote on this poll
-
Gençlerbirliği kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Haftalardır Fenerbahçe lehine ciddi bir hakem hatası olmamasına rağmen sanki Fenerbahçe lehine hata yapılıyormuşçasına kara propaganda yapan güçler, şimdi ilk fırsatta Fenerbahçe'yi hakemlerle kazanıyor pozisyonuna sokmak istemekte. Ama yemezler. Yüreği yeten bir basın mensubu, televizyon programı, kişi/kişiler varsa sene başından beri yarış içinde olan tüm takımların lehine ve aleyhine yapılan hataları çıkarsın, sonra görelim şu meşhur hakemler kime çalışmış.
30 yıldır Türkiye kupası alamayan, 9 kezle bu kupayı finalde en çok kaybetme ünvanına sahip olan, ligde eşine çok az rastlanır şekilde 2 kez son maçla şampiyonluğu kaçıran kulübe ligin kaderine etki eden güç deniliyor. Şaka desen değil, ciddiye alayım desen alınmıyor; ilginç bir durum. Bu ligin kaderine etki edebilecek kadar güçlü bir kulüp her ne hikmetse bu tip başarısızlıklar yaşıyor. Bu güç nasıl oluyorsa bu maçlara hiç etki edemiyor. Fenerbahçe liderken bu lig şaibeli diyenler Fenerbahçe ligi kaybedince çok temiz lig oldu diyorlar. Futbolcular, kulüpler çıkıyor Fenerbahçe'ye karşı X takım için oynadık diyebiliyor. Arkadaş senin görevin X takım için oynayıp X takımı şampiyon mu yapmak ? Yoksa kendi görevini yerine getirip kendi kulübüne mi fayda sağlamak ? Sen X takımdan mı maaş alıyorsun ? X diyorum, çünkü sadece bu sezon değil son senelerde hep aynı nane.
Fenerbahçe yönetiminin de bu çirkin açıklamalar, iftiralar karşılığında sergilediği aciz tutum beni aşırı rahatsız etmekte. Yemişim kulüpler birliğini, sorun Fenerbahçe taraftarına; %90'ı Aziz Yıldırım'ın bu birlikten istifa etmesini hatta toplantılarına bile katılmamasını istiyor. Aziz Yıldırım sana mı düştü Türk futbolu için çalışmak ? Sen Fenerbahçe'yle ilgilen, senin görevin Fenerbahçe başkanlığı. Teknik olarak mümkün müdür bilmiyorum ama öncelikle Aziz Yıldırım bu birlikten tamamen ayrılmalı ve sonraki yayın ihalesinde Fenerbahçe'yi yayın ihalesi havuzundan çıkarmalı.
Mesaj Yetkileri