Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Fenerbahçe yönetiminin de bu çirkin açıklamalar, iftiralar karşılığında sergilediği aciz tutum beni aşırı rahatsız etmekte. Yemişim kulüpler birliğini, sorun Fenerbahçe taraftarına; %90'ı Aziz Yıldırım'ın bu birlikten istifa etmesini hatta toplantılarına bile katılmamasını istiyor. Aziz Yıldırım sana mı düştü Türk futbolu için çalışmak ? Sen Fenerbahçe'yle ilgilen, senin görevin Fenerbahçe başkanlığı. Teknik olarak mümkün müdür bilmiyorum ama öncelikle Aziz Yıldırım bu birlikten tamamen ayrılmalı ve sonraki yayın ihalesinde Fenerbahçe'yi yayın ihalesi havuzundan çıkarmalı.

Şu dakika Kulüpler Birliği midir, her neyse; o yerin başkanlığından istifa eder ve karşı taaruza geçerdim. Baskın basanındır.

Şampiyonluğun kaybedilmesini beklemekten, "sonra hesap sorarım" demeçleri dinlemekten bıktık. Elindekileri kaybet ve sonra ağlayıp sızla; hatta bağır çağır... Kıs kıs gülüyorlar. Bana hesabı sorulan bir tek şey gösterin? Fenerbahçe kulübü malesef tarihinde hiç bu kadar aciz ve sahipsiz kalmadı. İşte en son Taurasi hadisesinde olanlar... Dün orada "Şaban oğlu Şaban" videosunu paylaştım. Bir zihniyeti, bir yönetim anlayışını daha iyi gösterecek başka bir örnek olamaz. Koskoca Fenerbahçe daha CNNTürk'ün haber müdürüne hesap soramadı. Üstümüzde oynanan her oyunda çaresiz kalan, basın toplantıları ve resmi site bildirileri dışında birşey yapamayan bir yönetim. Her daim yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor.

Ne yapılacaksa şu dakika... Aman lideriz diye yine üç maymun oynanır alttan alınırsa bunun arkası gelmez. Ya Herrü Ya Merrü!