Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren yaptı herhalde bugün açıklamayı. Ee peki aynı Mete Düren hafta sonu maçtan sonra ne demiş bakalım;

Hakemden çok kendi kendimizi eleştirmemiz gereken bir maç diye düşünüyorum. Yoksa hakem gördüklerini çaldı, onunla ilgili söylenecek birşey olduğunu düşünmüyorum. İzle Videonun başı zaten.

Eee peki ne olduda 2 günde bu kadar değişti herşey. Ayrıca Fenerbahçe niye beraberlik istesinki. Simao'nun sayılmayan golunde skor 0-0 yanlış hatırlamıyosam, ayrıca Giray'ın pozisyonu daha maçın başında. Yani orada Giray'a çıkacak bir kırmızı kart, zaten stoperlerinde sorun olan Trabzon'u darmadağın ederdi.

Şimdi olayın Trabzon yönünde bakarsak, oyuncunuza kırmızı kart verilmemiş maçın başında, rakibinizin 1 golu verilmemiş ve siz maçı kazanmışsınız ama hala daha hakem diyosunuz.

Beşiktaş yönünden bakmaya gerek yok. Trabzon yaptı bizde yapalım ayıp olmasın türünden bir açıklama, Çelişkilerle dolu bir açıklama. Ve yine her açıklamada olduğu gibi araya sıkıştırılan " Dünya Kulubu " sözü. Önce şunun cevabını açık şekilde versin Yıldırım Demirören. Yıldızlarla dolu dediği kadro sezon bitince ilk 5 içinde olamayacak. Ve eğer Gaziantepspor kupadan elerse Beşiktaş'ı, O gelecek sezonun kadrosu, UEFA finalini kazandıracak olan kadro sadece Türkiye ligiyle yetinmek zorunda kalacak.

Hee birde o voleybol müsabakası dediği maç Kadın Voleybolunun Şampiyonlar ligi final 4 maçlarıydı. Yani Türk Spor tarihinin en yüksek başarılarından biri kazanılmak üzereydi.