Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 52.94%
  • Trabzonspor kazanır

10 29.41%
  • Berabere biter

6 17.65%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 154 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Arkadaşın birisi herkes kendine baksın diyor... F.Bahçe ile ilgili konularda kendileri konuşuyor yorum yapıyor biz bu maç hakkındaki bir pozisyonu yada BJK ile ilgili bir konuya değinince siz kendi şeylerinizi irdeleyin diyor. Objektiflik böyle oluyor öğrenin...

arkadaşın biri kim? bak altta 'alıntı' var, oradan yaz ki o arkadaş sana cevap verebilsin, haa cevap alma cesaretin var ise.

şayet o arkadaş ben isem, fb maçında hakemle ilgili tek bir mesajımı bul hakkını vereyim, ha bulamazsan objektiflikle ilgili dediklerime çok güzel bir ispat olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim Bjk yönetimini irdelememiz konusu sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlayamadım? Sadece fikrini söylemiş orada siz ise siz kendinizi irdeleyin demişsiniz... Ben sizden çok genel olarak söyledim. Çünkü forumdaki her takım taraftarı başka takımların maç başlıklarında ve genel sohbetlerinde fikirleriniz özgürce yazabilmektedirler. Bu objektif veya subjektif olacak diyede sitede bir kural olmadığı için böyle...

Kendileri konuşuyor kelimesini sizin için değil yukarıda da belirttiğim gibi her takım taraftarı (Bu mesajda BJK taraftarı) olarak yazdım...

Ayrıca kendimi objektif olarak görmüyorum zaten... Öyle bir çabam olsa bile duygularıma yenik düşebiliyorum. Ama bir çok taraftardan da daha ortada durmasını da biliyorum. Körü körüne yorum yapmıyorum maçlarımız hakkında veya rakip hakkında...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bizim Bjk yönetimini irdelememiz konusu sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlayamadım? Sadece fikrini söylemiş orada siz ise siz kendinizi irdeleyin demişsiniz... Ben sizden çok genel olarak söyledim. Çünkü forumdaki her takım taraftarı başka takımların maç başlıklarında ve genel sohbetlerinde fikirleriniz özgürce yazabilmektedirler. Bu objektif veya subjektif olacak diyede sitede bir kural olmadığı için böyle...

Kendileri konuşuyor kelimesini sizin için değil yukarıda da belirttiğim gibi her takım taraftarı (Bu mesajda BJK taraftarı) olarak yazdım...

Ayrıca kendimi objektif olarak görmüyorum zaten... Öyle bir çabam olsa bile duygularıma yenik düşebiliyorum. Ama bir çok taraftardan da daha ortada durmasını da biliyorum. Körü körüne yorum yapmıyorum maçlarımız hakkında veya rakip hakkında...
    niye rahatsız etti çünkü bu başlıkta 152 msj var ve bunların 100 e yakını fenerbahçelilerin, belki daha fazlası. kesinlikle başka takımların konularında konuşmayan biri olarak 'bizim' oynadığımız bir maçı fenerlilerin bu kadar irdelemesine karşıyım, bu kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki görüşünüze saygı duyarım...

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri