Bu ligden bir cacık olmaz. Her kaybedilen puan sonrası suçu sağda solda arayan insanlar güzide 3 kulübü yönetiyorlar. Aziz Yıldırım hakem odası basar, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören bildiri yayınlar. Trabzonspor da bu akıma uydu son zamanlarda. Hakemler iyice baskı altında kalıp kime ne çalacağını sapıtır. Komedi bir hal aldı durum. Yalnız şunu açık ve net söyleyebilirim ; Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyonluğu, Fenerbahçe'nin Uche-Högh falan varkenki şampiyonlukları, Beşiktaşın Zago-Ronaldo zamanında kazandığı şampiyonluklar falan... Bunların dışında her sene sürekli şaibe karışıyor.Geçen sezon Bursa maçlarında da çok olaylar döndü. Anadoludan şampiyon çıksın diye herkes el birliği etti. Trabzonspor taraftarı olsam bu haftaki FB-GB maçında hakeme demedik laf bırakmazdım ama FB taraftarı olsam da 2-3 hafta önce Bursa lehine çalınan hakem hatalarına saydırırdım. Yani sürekli hakemlerin konuşulduğu bir ligde ne futbolcular, ne teknik heyet ne de yönetimler kendi üzerine suç alıyor... Kuyruğu acıyan gidip federasyon ya da hakemlere çatıyor. Haliyle onlar da iyice baskı altında kaldırlar ve gerçekten çok ama çok kötü maçlar yönetiyorlar. İnanın şu anda Cüneyt Çakır'dan başka uluslar arası hakemimizin olmayışı ne kadar acı bir durumsa şu anki 4 büyükler dediğimiz takımlarımızın da Avrupanın kalbur üstü hiçbir takımıyla baş edemeycek hale olması da en az onun kadar acıdır... Yazık ki Türk futbolunu bu bataklıktan çıkarak bir kişi bile yok piyasada. Aziz Yıldırım kulüpler birliğinde kendine yontuyor. Adnan Polat ya da Yıldırım Demirören gelse yine aynısı olur. Yani ben kesinlikle kulüplerin ilerlemesini, gelişmesini ve Türk futbolunun bu bataktan çıkmasını hedefleyen çalışmaların yapılmadığını düşünüyorum.