Aziz Yıldırım mafya tavrını sürdürdükçe bu tarz konularda herzaman suçlanacaktır.

Hemen hemen her sezon hakemleri koridorda veya odalarında tehdit ediyor. Yine her sezon bizim penaltılarımız verilmiyor diye açıklama yapıyor.

İşin ilginç tarafı ise bundan sonraki gelişmelerdir.

Fenerbahçe kötü durumdayken, işte hocası istenmezken, Alex istenmezken bir anda bileğinin hakkıyla seri yakalıyor ve şampiyonluk yarışına giriyor.

Devamında başarısız olan veya Fenerbahçe'yle çekişen diğer takımlarda başlıyorlar işi hakemlere bağlamaya. Beşiktaş basın toplantıları düzenliyor. Galatasaray madem bir olay var ben niye girmiyorum diyor. Trabzonspor'da yarışın içindeyse oda başlıyor.

Hakem camiasıda sanki bu açıklamaları beklermiş gibi acayip acayip hatalara imza atıyorlar. Sonrasında da gel çık işin içinden.

Herkes hata kurbanı oluyor hatayla maç kazanıyor, şikayet etmeye de devam ediyor.

Sorun sistemde ve bu düzeltilmedikçe her sene aynı senaryoyu izlemeye devam ederiz. Bugün Fenerbahçe çıkıp hakemleri satın alıyorum dese bile hakemler hatasız maç yönetse bunlar konuşulur mu?