Fm 2011 sezon iki. Galatasaray. Normal kadroya ek olarak Sinan, Yobo, Fazio, Medunjanin, Valdivia ve daimi kiralık oyuncu Santa Cruz var. Gruptan çıktık rakip Schalke, bişeyler bekliyoruz. İlk maça devre arası çok hazırlanmışız, yeni sistem getirip bol bol test etmişiz. İlk maç evimizde 2-1 yenildik. İkinci maç "hay sistemini arkadaş ben çift forvet oynayacam diyip o güne kadar uzun zamandır maça çıkmayan Santa Cruz'u almışız kadroya, Valdivia yok. Sonuç bu:

anlamıyorum arkadaş, strenghti 20 olan fazio ile 16 olan yobo aynı gün hep birlikte nasıl sakatlanır. hakem 3 dakikalık uzatma vermişken 90+4te nasıl gol gelir. yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı fmde, kariyere devam etmedim sonra.

fm 2010'da ikinci sezon milanı evde 2-0 yendikten sonra deplasmanda da ilk golü bala atmışken 4 yiyip gruplardan sonra kaçıncı turdu hatırlamıyorum elenmek paha biçilemezdi.

aynı kariyerde üçüncü sezon maç 1-0 giderken ve tur gelirken 90 + bilmem kaçta ömer toprağın kendi kalesine gol attığı golle uefadan elenmemiz kötü bir tecrübeydi. ömer direkt milana gönderdim bundan sonra.

gene aynı kariyerde dördüncü sezon yedeklerle (ilk onbirin hepsi sakattı neredeyse) aston villaya nasıl olduğunu anlamadan fark atıp uefada finale çıkıp finalde schalkeden 4 yemek de güzeldi.

fm 2009'da hacettepeyle yaptığım maçta 20+ şut atıp 2 gol bulmuştum ama onlar da 2 şut çekip 2 gol bulmuştu maç berabere bitmişti.