Bendede oyuncu İnterde gözüküyor sanırım o arkadaşın oyunu bozuk![]()
Beyler önceki yamaları yüklemeden 11.3'ü yüklesem bir sorun olur mu?
Ama fikstür meselesi gerçekten can sıkıcı cinsten... Süper Lig maçlarının hepsi aynı gün aynı saatte oynanıyor, eğer bir mani yoksa... Diğer liglere de bir bakmak lazım, eğer böyle değilse, vay halimizeYeni yama da çıkmaz daha
![]()
Maç motorunu çok beğendim. Çok zevkli geçiyor maçlar. Saçma sapan şutlarda kaybolmuş oyundan)
oyuncunun adının üstüne sağ tıklayınca küçük fotoğrafı görünüyor listenin en üstünde.
Harbi yaw baktımda öyle fikstür bi arkadaş düzeliyor demiş bende görüntü hep aynı düzelme yok.
Sakatlık sorunu artmışmı ne deneme amaçlı 2 hazırlık maçı yaptım 4 sakat verdim hepside +1 ay.
Maç motoru çok güzel.Gol daha çok oluyor kaçırma olayı azalmış Volkan gibi one one da kek kaleciniz varsa yandınız.
Aklıma gelirse yazarım oynadıkça![]()
Aynen4 maç yaptım maç başı 4 golün altına düşmedi sürekli karşılıklı gol oluyor
![]()
Vallaha ya bi ortasını bulamadı Sigames önceki yamada top girmiyordu şimdi takır takır bir o kaleye bir bu kaleye.Taktik üzerinde çalışmalarım sürüyor deminki maçta gol yemedim 4 attımşu son Forumun güncellemeside çıksın misimovic adu vs yeni güzel kariyere başlarım
valla bende bi sorun yok gol açısından, 5-0 da bşten maçım oldu 0-0 da.. Bence yerinde olmuş.
Ya ben bu Fm'yi anlayamadım gittiAdamlar bi ortasını bulamıyolar işin 11.2'de gol kaçırma rekoru kırarken şimdi Karabükspor gibi takımla K.Paşa'ya 8 Konya'ya deplasmanda 6 attım.Vurduğumuz giriyo desem yeri.Hayır severim gollü maçları ama nerde görülmüş her maçın bu kadar gollü geçtiği
Karşı karşıya da kesin düzelme var diyorum bugünden sonraUmut bile gol atıyor arkadaş
![]()
Deneme amaçlı yaptığım kariyerde 6 resmi maçta 6 sarı kart 5 direk kırmızı kart gördüm,tackling hiçbir oyuncumun hard değil,saçmalamışlar bu konuda
DB yi güncelledim. İlgilenenler bakabilir...
http://forum.turksportal.net/vb/show...69#post1943469
http://img853.imageshack.us/img853/8957/lolts.jpg
Tarihe ve olaya dikkat.
Okunaksızsa söyliyim, temmuz ayının 23 ü, yıl 2010, yani oyuna daha yeni başladım. 2 hazırlık maçı yaptım. Ve Caner Erkin ilk 11 oynamamaktan yakınıyor...
oyunda sakatlanmalar çoğalmış gibi duruyor. dün akşam oynadığım turnuva maçında rakip takımın 4 oyuncusunun kondüsyonun 47'lerde olduğunu gördük ve oyuncularımın top kapmasının hard olmadığı halde sürekli hafif sakatlıklar yaşanıyor. gollü maçlar çoğalmış durumda
Orjinal beyaz skinde , okunmamış mesajlar turkuaz renkte gözüküyor bende ?