Bilica'yı şakaya almayın. Bakarsınız kaptan bile çıkar sahaya.
İşimiz gırgır ama büyük bir ihtimal Bilica oynar. İlhan oynamaz. Bekir ise sağbek olur.
Bilica'yı şakaya almayın. Bakarsınız kaptan bile çıkar sahaya.
İşimiz gırgır ama büyük bir ihtimal Bilica oynar. İlhan oynamaz. Bekir ise sağbek olur.
Büyük ihtimalle Fenerbahçe farklı kazanacaktır. Hele ki böyle bir şampiyonluk virajındayken,kaybetmezler diye düşünüyorum...
Tam tahmin ettiğim gibi Aykut Kocaman antrenmanda söylediğim 11'i denemiş
büyük ihtimalle bu 11 sahada yer alır.-KOCAMAN 11'İ DENEDİ-
Kocaman, pas ve çabukluk çalışmaları yaptırdığı takımında, çift kale maçta Konyaspor maçının 11'ini denedi.
Kocaman'ın denediği kadroda savunma Bekir, Yobo, İlhan, Caner, orta alan Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dia, hücum hattı da Alex ve Niang'dan oluştu.
...
Sağ bekte Okan sol bekte Uğur'u görmeye tercih ederim Bekir stoperde kullanılmalı Caner'de mümkünse bi daha sol bekte kullanılmasın.
Fenerbahçe 9'da 9 peşinde
Fenerbahçe, Konyaspor karşısından galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini 9 maça yükseltmek istiyor
Spor Toto Süper Lig'de yarın Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.
Ligde 54 puan ve averajla kendisiyle aynı puana sahip Trabzonspor'un önünde yer alarak lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının önünde çıkacağı mücadeleden galip ayrılarak, 26. haftadaki Galatasaray derbisi öncesi puan cetvelindeki yerini korumayı hedefliyor.
Sarı kart cezalısı Lugano ve Andre Santos'un forma giyemeyecekleri Fenerbahçe'de, sakatlığı tam olarak geçmeyen Selçuk da yer alamayacak.
Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen, tedavisinin ardından dün takımla çalışmalara başlayan Gökhan Gönül ise teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde 11 kişilik kadrodaki yerini alacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
-MUHTEMEL 11-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, cezalı ve sakat futbolcuların yokluğunda sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dia, Alex, Niang.
Sarı-lacivertli ekipte, lig maçlarında 3 sarı kartı bulunan Cristian, Konyaspor mücadelesinde görev alıp bir kart daha gördüğü takdirde Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.Ama defanstaki eksikler beni korkutmuyor değil.
Gökhan oynasın oynasa bile en fazla 45 dk oynasın bence, adam tekrar sakatlanacak.
...
Gökhan oynuyor. FB Tv'de altyazı geçti. Amaaa... Dia yerine Stoch ilk 11'de... Allah Allaaaah... Pişmiş aşa su katmanın mantığı ne?
stoch'un kendini göstermesi için önemli bir maç.
Deneme yanılma zamanı değil ki? Zaten Caner oynayacak sol arkada... Şimdi sol tarafı tümüyle değiştiriyoruz.
Yok, bizi huzur tepiyor. Başka anlamı yok bunun. Eğer Dia'nın hafif bir sakatlığı yoksa...
Aykut Kocaman altı puan önde olan bir takımmışız gibi davranıyor. Defans da farklı isimler olması umarım bize bir aksilik vermez ve maçta ilk öne geçen taraf biz oluruz.
niang'ın golüyle 1-0 öne geçtik. maça çok iyi başladık, ataklarımız da devam ediyor. 2 gol daha atıp maçı rolantiye alırız galatasaray maçı için.
ilk yarı bitti. müthiş bir ilk yarıydı. 5-6 net pozisyonumuz vardı. yarısını değerlendirebilseydik daha iyi olurdu.
ayrıca oynanan futbol tat vermekte. seyir zevkini doyurmakta![]()
stoch hala aynı. umarım bu kaçırdıklarımızı aramayız. bekir ve yobo sarı kartlı oyuncular. çok tehlikeli.
Biraz daha dikkat... Son paslarda ve son şutlarda...
Stoch çok kaçırıyor. Konya kalecisi iyiymiş.
Konyaspor fark yemese bari.Bu gidişle öyle görünüyor...
Maça yine son zamanlardaki müthiş baskımız ile başladık ve sonucunu alıp 1-0 öne geçtik. 4-5 tane net pozisyona girdik ancak son vuruşlarda şanssızdık.
Niang bugün mithiş hırslı ve sürekli kaleye gitmek istiyor. Çok iyi oynuyor.. Stoch ise gol atınca formayı kapacakmış gibi bir ruh haliyle oynuyor. Halbuki öyle olsa Topuz sene başından beri 11 oynamazdı. Verimli ve biraz daha basit oynamalı. Sanırım 2.yarı Aykut hoca çıkaracak onu gibi duruyor.
2.Yarının ilk 15 dakikasına da müthiş presle başlayıp bir an önce 2 farkı bulmalıyız. Aksi halde kaza golü işi zora sokar. Gerçi kondüsyon olarak müthiş bir seviyedeyiz maç berabere olsa da son 15-20 dakikada maçı çevirebilecek gücümüz var.
Umarım 1.yarıdaki temponun daha da üzerine çıkıp daha tempolu ve bol pozisyonlu bir ikinci yarı izleriz.
Bir Dost
Hellbells
Ayrıca Aykut hoca Dia'yı ısınmaya gönderdi. Dia'yı alacak ta kim çıkacak. Tamam Stoch ama Emre'nin sarı kartı var ve Emre bu kırmızı görürse şaşırmam. O yüzden madem Dia'yı sokucan Emre'yi çıkar. Orta saha Topuz-Baroni olsun, kanatlar Stoch-Dia.. Stoch yorulunca da eğer sakatlığı yoksa ki kulübede oturuyor Selçuk oyuna girer ve eski düzene geçilir. Ancak ilk değişiklik yapılacaksa karttan dolayı ilk çıkacak isim bence Emre olmalı. Bu maç bi şekilde kazanılır ancak haftaya derbi için ceza olmasın yeter.
Bir Dost
Hellbells
Rakibe 3 kişi basıyor, senelerdir böyle ısıran bir takım bekliyorduk ve artık yavaş yavaş görüyoruz. Ayrıca takım iyi gidiyor, o nedenle kazanırken hocanın da oyuncuların da kendine güveni fazla olur, bu nedenle bazı değişiklikler faydalıdır, Stoch'dan da artık yararlanmalıyız, o nedenle içeride ligin zayıf takımına karşı yapılan maçta şans bulması bence doğru hamle, haftaya Galatasaray maçı var mesela, hem Dia hem Stoch iyi seviyede olsa bu Fenerbahçe için kazançtır.
Çok iyi oynuyoruz ama skor yeterli değil. İkinci yarının başında 2. golü de bularak maçı bitirmeliyiz. Bu tip maçlarda hep aklıma geçen sene Ayman'ın 40 yılda 1 atacağı jeneriklik golü bize atması aklıma geliyor. Bence Stoch oyunda kalmalı. Uzun süredir şans bulamıyordu, ilk yarı itibariyle iyi oynadığını da söyleyebiliriz. İkinci yarı atacağı bir gol veya asistle moral depolayabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ula Stoch kaleciyi panter yaptın he.
Bir Dost
Hellbells
Yuhhh Stoch!!! İkinci Guiza oldun bu gece. Nedir bu yahu. 7.32 m. kaleye sokamadın topu
Bir Dost
Hellbells
Maçı yeni açtım daha 10 dk oldu izlediğim 10 dk'da Canerin ne ofansda ne defansda tek olumlu hareketi yok.
Stoch çıktı Dia girdi. Amma kaçırdın be Stoch 4-5 olduydu maç
Bir Dost
Hellbells
Konyaspor orta sahası pas yapmaktan aciz..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Baraja baraj kurduk. Alex vurdu az farkla dışarı![]()
Bir Dost
Hellbells
Nasıl olsa öndeyiz diye bekliyoruz artık. Atmasak ta olur modundayız ancak bunlar tehlikeli işler. İlk yarının en iyilerinden Emre sarı kartı olduğundan ikili mücadelelere girmiyor doğal olarak ortalıkta yok. Bence Emre çıkıp Selçuk falan girmeli . Ya da Uğur girsin,Topuz Emre'nin yerine Dia sağa geçsin. Bir şekilde daha aktif bir orta sahamız olur ki bu dakikalarda ihityacımız var. Tehlikeli işler yapıyoruz.
Bir Dost
Hellbells