1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sarı Melekle Devam | 11.2.1 | Beşiktaş

Hybrid View

Nihat beni bir hayli şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig başlıyor!

Eski Nihat geri döndü
    Spor Toto Süper Lig'de açılışı kendi sahamızda Ankaragücü'nü ağırlayarak yapıyoruz. İşte ilk 11'ler:

Nihat gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Almeida'nın oluşturduğu boş alanlar sayesinde bir hayli gol pozisyonuna giren Nihat, birde penaltı kaçırmasına karşın iki gole de imzasını attı.

Almeida sakatlandı!
    Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Ankaragücü maçında Hugo Almeida sakatlandı. Almeida, haftaiçi oynanacak Avrupa Ligi ön eleme maçında büyük olasılıkla forma giyemeyecek. Portekizli oyuncu ligin ikinci haftasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Bu bir şaka olmalı!
    Avrupa Ligi ön elemelerinin son turunda rakibimiz Grasshoppers. İlk 11'ler şu şekilde:

Söyleyecek söz bulamıyorum. Avrupa'ya erken veda edersek yaşayacağımız hayal kırıklığı bir yana, maddi açıdan büyük zorluklar altına gireceğiz.

Schuster'in Açıklamaları
    Teknik Direktör Bernd Schuster, Grasshoppers maçının ardından basın toplantısı düzenledi. Bir hayli şaşkın olduğu gözlenen Alman teknik adam, "Böyle olmamalıydı. Ancak rövanşta rakibimizi eleyecek gücümüz var." şeklinde konuştu. Avrupa Ligi'nin kendileri için çok önemli olduğu belirten Schuster, "Eğer beklentilerimizden çok farklı bir şekilde Avrupa'dan erken ayrılırsak ciddi kararlar almamız gerekebilir ve alırız da." dedi.

2'de 2
    Süper Lig'in ikinci haftasında Antep deplasmanındayız. İki takımın ilk 11'leri şöyle:

Penaltı olmasaydı bulduğumuz pozisyonları kaçırmaya devam edip, bir puanla ayrılacaktık sanırım. Neyse ki Grasshoppers ile olan rövanş maçından önce oyuncuların moralleri biraz düzeldi.

Bizim yıldızlarımız var!
    Grasshoppers ile henüz sezonun başında çok kritik bir mücadeleye çıkıyoruz. 11'ler:

Hala inanamıyorum. 2-0'dan sonra tur için umudumu yitirmiştim ama taraftar desteğini arkamıza alıp, 5 gollü bir galibiyet aldık. Gruplardayız. SS'de görünmeyen son golü de Toraman attı ayrıca.

Eyvah!
    Beşiktaş'ta Guti Hernandez şoku yaşanıyor. Grasshoppers ile oynanan mücadelede bileğini burkan tecrübeli oyuncunun sakatlığı moralleri bozdu. Kulüp doktorları tarafından yapılan açıklamada Guti'nin bilek burkulması nedeniyle 1 ile 2 ay arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Mesaj Yetkileri