Jermaine Defoe'nun Basın Toplantısı

-Muhabir:Öncelikle hoşgeldiniz.

-J.D. :Hoşbulduk.

-Muhabir:Takımınızın formunu nasıl buluyorsunuz?

-J.D. :Şu an için iyi fakat daha iyi olabilir.

-Muhabir:Takımda en iyi kimle anlaşıyorsunuz?

-J.D. :Takımda herkesle iyi anlaşıyorum ama özellikle Modric ile daha iyi anlaşıyorum.Çünkü bir golcüye yardım edebilecek tüm özelliklere sahip sayesinde takım çok gol atıyor.

-Muhabir:Teknik Direktör M.B. için neler söyleyeceksin?

-J.D. :Sakin ve canayakın bir insan,oyuncularla iyi diyaloglar kurarak yardımcı oluyor.Tek eksiği genç ve tecrübesiz olması fakat alınan sonuçlar büyük bir payı var.

-Muhabir:Şuana kadar 11 maçta 9 gol attınız,golleriniz devam eder mi? Ederse tahminen kaç gole ulaşırsınız?

-J.D. :Hemen hemen her maça galibiyet paralosıyla çıkıyoruz.Bu yüzden gol atmamız gerekiyor.Taktiğimiz tek forvete dayalı olduğu için en büyük yük biz forvetlere düşüyor.Gollerim tabiki devam edecektir.Bence 25 gol barajını aşarım diye düşünüyorum.

-Muhabir:Son olarak mevkiinizde Crouch ve Eren gibi, iyi ve yetenekli 2 forvet bulunuyor onlar için neler söyleyeceksiniz?

-J.D. :Evet sizinde dediğiniz gibi ikiside birbirinden yatenekli ve iyi,fakat teknik direktör M.B. ilk 11'de bana şans veriyor.İkisiylede sonuna kadar tatlı bir savaşımız olacak,umarım iyi olan kazanır.

-Muhabir:Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

-J.D. :Ben teşekkür ederim.

Not:Her hafta bu şekilde 1 oyuncuyla basın toplantısını yayınlayacağım.