-
ben bir gs li olarak fenere hak vermek zorundayım zira takımlarımız başarısız olunca bunları yapıyor ne yazık ki...
-kendi takımım gs facia zaten hiç girmiyeyim: hoca mı dersin başkan mı oyuncu mu taktik mi yani hangisini yazayım hepsi berbat dediğim gibi girmesek daha iyi!
-bjk de 1-0-7-3 oynayarak kendi sonunu hazırlıyor zaten!
-ts ilk yarı iyiydi,benim berberim ts lidir ona dedim bu sene siz şampiyonsunuz o belli olmaz dediydi devre arası;hakkaten devre arası gelen saçma transferlerle ts yarıştan kopma noktasına geldi.
yani kendim ettim kendim buldum durumu her 3 ü için de geçerli.o yüzden hakeme federasyona falan atmasınlar adam gibi bizde hata deyip "başkan istifa! " "t.d istifa" ile kalsınlar yani noolur nasıl olsa futboldan parayı götürüyorlar biz gibi üste para verip enayi konumuna da düşmüyorlar kıymetini bilsinler bunun...
hadi iyi günler...
-
Bu köşeyi sürekli takip eden okurlar hatırlayacaktır. 18 Şubat tarihinde bu köşede Bu Fener normal şampiyon olamaz; Ya şike yapar ya kaleci satın alır başlığıyla bir yazı yazmıştım. Yazıda özetle Fenerbahçe ne zaman başını kaldırıp yarışa ortak olsa ligin kalecileri şaibeli‚ hakemleri satılmış‚ Federasyon F.Bahçenin kölesi olur gerçeğini ortaya koyup şu cümleleri kullanmıştım: Hep beraber göreceğiz‚ daha sezon sonuna kadar neler işiteceğiz. Fenerbahçe başını kaldırmasa; söz gelimi Trabzon bu kadar puan kaybetmese; Kadıköydeki Trabzon maçı berabere bitse bunların hiç biri yazılmayacak; takım eleştirileri genellemeye vurulacaktı. Hakemler ve Federasyon 3 Büyüklerin hiç birini kayırmayacaktı. Anadolu takımlarının sertliğinden dem vurulacak‚ Büyükler olmasa lig de olmaz teraneleri anlatılacak. Seneye nasıl da süper işler yapılacağı anlatılacaktı.
O günkü yazının tamamını isteyen internetten bulup okur. Ama bu yazıya aldığım yukarıdaki paragrafın ilk cümlesi bugün Trabzonspor ve Beşiktaşın yangınının öngörüsüydü.
Benim açımdan daha fazla anlatılacak bir şey yok. Aslında bir sürü soru var aklımda ama sormayacağım. Örneğin;
* Sadri Şener kendi ağzından Aykut Kocamanın yaptığı açıklamalar kimyamızı bozdu dedi. 2 cümleyle kimyanız bozulacaksa siz yönetim olarak ne
iş yaparsınız? diye sormayacağım.
* Ya da hakemlerden dert yanan Trabzon‚ futbol tarihinde en geçerli laf olan Gol attınız da hakem vermedi mi? cümlesini bir rakipleri için sorsun bakalım. Kayseri yöneticilerine sorun. Ligin ilk devresinde Kayseride oynanan maçta Kayserinin nizami golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı da mı gerçek değil? diye de sormayacağım.
* Hele hele Bu TFFyi tehdit eden; Başbakan da dahil tüm Türkiyeyi bağlamış; hakemleri kölesi yapmış; ligdeki kalecilerin yarısını satın almış Aziz Yıldırım; akılsız mıymış ki son 5 sezonda 2 kez son maçlarda şampiyonluk bırakmış; 28 yıllık dalga geçilen Türkiye Kupası alınamama kadersizliğini bitirmemiş? diye hiç sormayacağım.
YILDIRIM KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI´NI BIRAKMALI
Sadri Şenere katılıyorum. Bence de Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığını bırakmalı. Kimsenin sorununu çözmemeli‚ vergi indirimi için Ankara çıkarmaları yapmamalı. Yayın ihalesiyle de hiç mi hiç ilgilenmemeli. Hatta bence Fenerbahçe Kulüpler Birliğinden ayrılmalı. F.Bahçe Kulüpler Birliğinde hiç aktif değilken‚ toplantılara vekaleten bile katılmıyorken‚ 2 yıl üst üste şampiyon olup ertesi sezon son maçta 2. olmuştu. Kulüpler Birliğinden ayrılmak F.Bahçeye çok şey kaybettirmez. Kulüpler Birliğinin dağılması; ya da havuzun bozulması gibi çok radikal gelişmeler bile ülkede sadece F.Bahçe ve G.Sarayı olumsuz etkilemez. Beşiktaş da bugünkünden çok daha kötü bir gelir düzeyinde olmaz.
Ama başta Trabzonspor olmak üzere geri kalan 14 takım böylesi bir depremden son derece kötü etkilenir. Şimdi; Yayın ihalesinin ertesi günü yazdığım yazıda da Aziz Yıldırım parayı artıran unsurlardan biridir. Parayı kazandıran ağadır; ağabeydir. Aziz Yıldırımın ağa veya ağabey olması Türk futbolu için ne kadar iyidir‚ onu da zamanla göreceğiz demiştim diyeceğim ama; sen de amma kendini övüyorsun be birader dersiniz diye korkuyorum!
Serdar Ali Çelikler/Habertürk
Mesaj Yetkileri