Bizim için zor bir maç olacak gibi görünüyor, ancak kazanacağımıza dair bir his var içimde, umarım öyle olur.
--
Teknik Direktör Bernd Schuster'in açıkladığı 18 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Roberto Hilbert, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Bobo, Simao Sabrosa, Guti Hernandez, Fabian Ernst, Doğukan Pala, Hugo Almeida."
Bir siyah, Bir beyaz. Sırada Beyaz, sonra siyah mı var yine..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Nedense benimde aklıma hep,kazandığımız 3-2'lik kupa maçı geliyor. Umarım onun gibi olur ve kazanırız...
İlk 11 Belli Oldu
11.03.2011 18:53
Futbol Takımımız, saat 20.00'de başlayacak Manisaspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkacak:
İlk 11: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Doğukan Pala, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Bobo, Roberto Hilbert.
Yedekler: Cenk Gönen, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Necip Uysal, Erhan Güven, Fabian Ernst
Schuster'i Seviyorum Gerçekten Adam Alman Falan Dinlemiyor Kendiside Olsa. Daum Ya da Başka Bir Alman Olsa Takımın Başında Ernst Fink Sakatlık Ceza Dışında Bütün Maçlarda Kötüde Olsa Oynardı. Adamın Millet Takıntısı Yok Sadece İşinin Peşinde ve de Artık İyice Samimi Duygular Hissediyorum Schustere
Maça Gelirsek Solbekte Gözlerimiz Doğukan'ın Üzerinde Ama Genel Kadroda Galibiyet İçin Müsait Bir Aksilik Olmazsa 2 Farklı Kazanarız Bugün.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Doğukan'ın sol bek oynayacak olması güzel. Sonucu önceden belli olmuş bir kupa maçında oynamak ve onun ardında zaruri de olsa gelen ilk 11. İnşallah güzel bir performans sergiler gerek Doğukan gerek tüm takım. Ben de galibiyet bekliyorum takımımdan..
aurelio yerine necip olsa daha iyi olurdu ama 2.yarı artık.
eto'o bitmiş.
Necip gibi bir adam kenarda , Aurelio oynuyor çıldırmamak elde değil.
Maç başladığı gibi bitti...
Artık lig maçlarında gençler oynasın, ne de olsa ligden Avrupa'ya gidemeyeceğimiz kesinleşti.