Galatasaray maçına kadar seri yakalamalıyız.İlk maçtaki gibi bir fark nekliyorum ancak.Eksiklerimiz olacak bu maçtada.
Bu maçın hakemine acıyorum.
Potansiyel zanlı olarak sahaya çıkacak.
ligde acınacak hakem çok.. umarım hakemin karalarından uzak bir galibiyet alırız, hava güzel olursa ankara ve istabuldan gelecek taraftarımızla galip geleceğimizi düşünüyorum.
sağ kanadımız önlü arkalı yeni olacak, burak ve serkan yok, umarım yerlerine gelenler eksikliklerini hissettirmez. galibiyet serisi yakalamamız şart.
Umarim Yattara oynamaz.
Piotr Brozek sag bek baslar. Sol kanat ve sag kanat bos. Bence Senol hoca Umutu kanatlardan birine alip en ucta Paweli oynatir.
bence sağ bekte Barış Ataş oynamalı, önünde Umut oynayacak sanırım, forvette de Pawel'i izleyebiliriz, hayırlısı bakalım.
Last edited by Chinatown : 09.Mart.2011 at 23:36 Reason: anlatım bozukluğu (gereksiz sözcük kullanımı)
Trabzon farka gider
Trabzon rahat bir maç çıkartır,farklı bir galibiyet alır.
İnşallah kazanırız, şu Jaja da artık form yakalasa iyi olur.
Trabzonspor çok rahat kazanır düşüncesindeyim. Onlar da Fenerbahçe gibi bu şampiyonluk virajında böyle takımlara puan vermeyeceklerdir.
İsmetPaşa stadının zemini çok kötüymüş. Kasımpaşa'nın halen ligte kalma şansı varken fark falan çok zor bana göre. Trabzonspor kazansa bile çok fark olacağını beklemiyorum ben.
Tribünler dolmuş sanırım, hadi bakalım hayırlısı.
TRABZONSPOR-KASIMPAŞA
STAT: İsmet Paşa
SAAT: 19:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV
TRABZONSPOR:
Onur, Piotr Brozek, Glowacki, Giray, Tayfun, Selçuk, Colman, Brozek, Yattara, Jaja, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
KASIMPAŞA: Fırat, Erdi, Henrique, Robledo, Ergün, Dimitrov, Keller, Korhan, Sarmov, Halil, Azar
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
defansın hücuma, hücumun defansa katkısı zayıf olan bir takımımız var, en büyük iş selçuk-colman ikilisine düşecek.
Cok ofansif oldukaza golu yemeyiz insAllah
maçın başlarında Jaja bir gol atacak gibi bir his oldu içimde.
Umut öyle bir gol kaçırdıki inanılmaz yahu.
Jaja golünü attı 1-0 durum.
Şu Umut'u satalım ne verirlerse kardır ya bu ne kardeşim daha ne kaçırcaksın ya allah aşkına.
76' * Kasımpaşalı taraftarların olduğu tribününden sahaya doğru meşaleler atılıyor. Oyun durdu.
Maçı 2 farklı kazanmalıyız 800 lira gelecek bu maç 2 farklı biterse.
Trabzonum kazandı biz kaybettik![]()
Umut ve Yattaranın maçı katletmesiyle çok daha önceden kazanabileceğimiz maçın son düdüğünü beklemek zorunda kaldık. Özellikle oyunun sonlarında çok kötü oynadık, Tayfun hücuma, Yattara defansa hiçbir katkı yapmadı. ama yinede iyi oynadığımız maçlarda puan kaybeden bir takım olarak çok iyi oynamadığımız bu maçı almamız bize büyük moral olacaktır.
Kimi hakemler kolluyormuş görmüş olduk . Kasımpaşa'nın biri son dakika'da olmak üzere 3 penaltıısı verilmedi . Trabzonspor bu maçtan sonra karşı açıklama yapavilecek mi acaba ?
30. dakikadan itibaren izledim maçı, Alanzinho girene kadar tutuktu Trabzonspor, iyi oynadıklarını söylemek zor. Kasımpaşa istekli oynadı ancak onlarda bir şey yapamadılar, genel olarak sıkıcı maçtı. Hakemin skora etki ettiğini düşünmüyorum, son dakika olan pozisyon oyuncunun ayağından sekip eline çarpıyor kurala göre penaltı değil diye biliyorum. Spikerlerin ve yayıncı kuruluşun gazı ile tartışmalı hale getirdikleri bir pozisyon daha vardı onun da penaltı ile alakası yoktu.
Maçı izledim Kasımpaşa'nın 3 tane penaltılık pozisyonu vardı ama hiç birine tam olarak penaltı veya değil diyemedim.
Onur ciddi şekilde sakatlanmış.Az önce sporxde okudum.6 ay felan deniliyor.Çok üzüldüm gerçekten.Tamda kariyerin zirvesindeyken.
Çok ters düştü pozisyonda, gördüğüm anda kuzenime dönüp bu adam sezonu kapattı dedim. Maalesef dediğim çıktı. Trabzon'u çok derinden etkiler bu sakatlık..
Kendi yaptığı hatadan sonra birde bu sakatlanma kötü oldu.O pozisyonu en basit kaleci bile o şekilde yapmazdı ya ne işin var o dakikada orada senin.