Maç oynanırken spikerlik yapan var mı acaba çok merak ediyorum![]()
Maç oynanırken spikerlik yapan var mı acaba çok merak ediyorum![]()
pazar sabahı saat 8'de bunu mu merak ettin yataktan kalkınca yahu?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Olmazmı yahu.Bazen çıldırıyorum, bıraksalar içine giricem maçın.
![]()
Ben yapıyorumoyuncularla kanka oldum habire kanka hadi kanka hadi messi kankam ya
![]()
Evet yapıyorum.Ama sadece derbi maçlarda ve ŞL'nin önemli maçlarında.Bir de o gün keyfim yerindeyse yaparım.Rüyanda mı gördün bu arada
.
kendime en çok kızdığım konu buher maç içimden spikerlik yaparım, bazen yapmadım mı kendimi mecbur hissediyorum artık sanki yapmazsam yenilecekmişiz gibi
![]()
Pek yapmasamda arada bir 1-1 giden maçta yada son dakikalarda çok rakip kaleye yüklenirken yapıyorum![]()
Ben yapıyorum çoğu maçta. Daha heyecanlı oluyor ancak evde biri varken yaptım mı deli misin oğlum diye soruyorlar ondan evde biri varken sessizim.
Spikerliği bırak basın toplantıları düzenliyorduk biz kuzen ile. Bildiğin böyle mikrofonlar, sorular, demeçler, açıklamalar vs. Hey gidi günler...
ben adamları kalaylıyom spikerlikten ziyade hem taraftar hem teknik direktör gibi ordan gir şurdan atsaydın ya falan filan![]()
Ooooo ayıpsın olmaz mı ya![]()
Spikerlik yapmam da maçı yaşarım yani küfürler bağırmalar alkışlar komutlar gırla gidiyor![]()
Spikerlik de yaparım, çileden çıkınca taraftar gibi de sayarım, teknik direktör gibi de bağırırım.. Teselli de ederim, motive de ederim oyuncuları![]()
Ben spikerlikte yapıyorum ama daha cok antrenör havasında maglup duruma dusunce mesela 'iyiyiz cocuklar bozmayın morali hadi yenicez 1 gol lazım ' gibi![]()
Ben de sık sık yapıyorum, oyuncular bir hata yapıp çıldırınca teknik direktör çıldırıyor diyorum.
Teknik direktör olarak hayali basın toplantıları ve özel röportajlar da yapıyorum gazetecilerle.
spikerlik yok ama bazı önemli maçları ayakta teknik direktör gibi izlerim, duygularımı belli etmem oyuncularımı alkışlarım falan![]()
Kendi kendine konusan psikopatlar toplanmısız![]()
Ben bi de maçlardan sonra gidip babama anlatıyorum ara sıra.Bu ara ortak kariyer düşünüyoruz babamla.
![]()
Ben spikerlik değilde taraftarlık yapıyorum vur oğlum bastır oğlum vs![]()
Ben çok yaparım spikerliğiEvi birbirine kattığım oluyo önemli maçlardan sonra
![]()
Sadece ben miyim bunu yapan diye merak ediyordum.Yalnız değilsin.
![]()
Ben Kendimce Basın Toplantıları Düzenliyorum.Bende Açmayı Düşünmüştüm de Millet Delimi Lan Bu ? Diye Sorarlar Falan Diye Açmamaıştım. Yalnız Değlsin Kardeşim.
![]()
Maçı anlatırım , basın toplantısı yaparım , demeçler verip diğer takım teknik direktörlerine sataşırımGörüyorum ki tek deli ben değilim
İçim ferahladı
![]()
Olmaz mı yavBen bazen hem TD'lik hem Spikerlik yapıyorum maç esnasında baya eğlenceli oluyor
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İçimizdeki Şizofrenler.![]()
Spiker değiliz taraftarız.![]()
Ben daha çok küfür ederim... Gerçek maç izlerkende acayip sinirli oluyorum. Kendimi kontrol edemiyorum... Oyuncu hata yapınca küfür ediyorum... Oyunda ağladığımı biliyorum ama spikerlik yapmadım hiç... SAdece küfrettim... (Kendimi tutamıyorum)
cm 03-04 te arkadaşla neler yapmadık. beynimizi silip süpürmüştü. internet cafeye gidecek paramız olmadığında evde arkadaşla kadromuzda kim sakat kim üzülmüş bu maçta kim oynayacak, ben bunu alacam hayalleri. cok zevkli günlerdi be![]()
Spikerlik yapmadan maçmı olurama en çok fifa serilerinde yapardım
kendim oynuyorum kendim anlatıyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum
ama fm de daha çok zevkli oluyor spikerlik
![]()
Spikerlik yapmam ama malatyasporla 2010 da uefa kupasını kazandığımda maç bitince bilgisayara kafa atmıştım sevinçten o günden beri yapmam böyle şeyler![]()
malatyAdana!