Koltuk değneklerinden yeni kurtuldun heralde![]()
Koltuk değneklerinden yeni kurtuldun heralde![]()
15 cm kar var ve okula yollandık , ne yapabilirdik ki.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İzzzzmirin ayazıııı
Hiç kar yağmayan yerlere bile kar düşüyor, bizim Bafra'ya kar düşmüyor. Hayret bişey ya. Sorarsan kış ama kış falan yaşamıyoruz bana göre. Hafif puslu, bulutlu, serin havalar buralarda. Azcık da kar yağsın mikroplar kırılsın yahu.
Bu sene hiç kar tatili olmadı. Evlat acısı gibi koyuyor valla.
Yarın tatil olsun lütfen..
3 gün okul + dersane tatil ve üstüne haftasonu tatili var.![]()
Ne şanslısınız valla.
12 de okula git akşam 5 buçukta gel. İnanılmaz derecede sıkılmış durumdayım. 3 ay 9 gün daha böyle devam edecez.
Tolga ben 7.30'da evden çıkıp 15.30'da dönüyorum hacı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Samsun merkezdede kar yok Tolga merak etmeKar yağsada ondan önce yağmur yağıyor yağan kar eriyor
![]()
Benim sabahları kalkmamda pek problemim olmadığı için 5:30 bile olsa giderim. Ki hem okuduğunuz seneyi bir daha okuyorsanız, hem bütün samimi arkadaşlarınızdan ayrılmışsanız hemde ilkokul çocuğu gibi 12 de gidip 5:30da geliyorsanız cidden sıkılmaya başlarsınız.
Ben devlet okuluna gittiğimden bilemiyorum o tür okulları ama günde 10 saat ders baya çok.
Yağmıyor nedense buralara ya.
Şükretmen lazım Tolga. 6:45-15:00 okul, 3 saat dersane, 2 saat okul etütü. Geçtiğimiz sene bazen eve bile gelmiyordum hocalarla kalıyorduk.![]()
Ankara'da bir gün daha tatilGece kar yağışı yoğun olursa cuma da tatil olabilir
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
canını yidiğimin rektörü yarınıda tatil etti![]()
eto'o bitmiş.
Gençler merhaba, iyi akşamlar.
Günaydın.
Çok güzel bir hava var dışarda. Yaz havası gibi, tam maç havası ama maç yok.
Saat 10'da dersanede sınav vardı uyandığımda saat 10.30'du. Saat 10.45 gibi geldim ama süre yetmedi 27 boş var. (:
Boşver bence deneme sınavlarını. Evde kendin yap. Ben 8.sınıfta öyle yaptım şahsen. Oturdum, büyük bir sessizlikte evde yaptım sınavları. Süre falan aynı tabi.
Her denemede sınıf değişiyor mecbur giriyorum.![]()
Yani boşver derken girme demek istemedim. Fazla önemseme demeye çalıştım.![]()
Arkadaşlarla takımımızı kurduk ve Nike Halısaha Ligi'ne katılıyoruz.Forumda başka katılan var mı acaba?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Yok abi sağolSen aşmışsın olayı
![]()
Zaytung Son Dakika
zaytung.com
Fenerbahçe, cuma günü TT Arena'da oynanacak zorlu derbi maçında sahaya mutlak ********* parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor...