Teşekkürler hepinize.

Bayern ile çekişeceğimiz söylemiştim ancak aradan Köln fırladı çıktı bu dönemde.

Bundesliga 3.Hafta
Schalke 04 - Leverkusen

Maalesef kazanmamıza rağmen sevinemiyorum. Çok güvendiğim taktiğim bu maçta tökezledi sayılır, galibiyeti zor aldık. Umarım düzeliriz önümüzdeki maçlarda.

Şampiyonlar Ligi Grup F 1.Hafta
Sampdoria - Schalke 04

Ve işte patladık. Benim bazen kötü bazen iyi bir özelliğim var, hiçbir zaman yetinmiyorum azıyla. Bu maça beraberlik için çıkabilirdik ancak kazanmak için çıktık. Avrupa için yetersiz kadromuz maalesef patladı ve 2-0 mağlup olduk.

Şampiyonlar Ligi Grup F Puan Durumu

İsmi "S" harfiyle başlayan 4 takım var grupta. İyi başlayamadık ama grup kolay, çıkarız gibi.

Bundesliga 4.Hafta
Werder Bremen - Schalke 04

Dibe vurduk sanırsam. Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamamak ve üstelik golü tam bastırırken 90+1'de yemek çok kötü bir duygu. Halbuki maç bizim açımızdan çok güzel başlamıştı. Kazansak harika olacaktı. Neyse puan kaybı olacaksa ligin başında olsun diyorum.

Bundesliga 5.Hafta
Schalke 04 - Kaiserslautern

Sonunda rahat bir nefes alıyoruz. Anladım ki deplasman fobisi gibi bi şey oluşuyor takımda, deplasmanda çok farklı içeride çok farklıyız. Bunun için deplasman taktiği üretmem lazım gibi. Umarım önümüzdeki maçlarda da böyle devam ederiz. Zirve takibimiz sürüyor ancak Köln'ün gerisinde kalmak kötü.

Bundesliga Puan Durumu

Bayern zor kaybedecek gibi, bizim maçı beklememiz gerekiyor. Bunun dışında yılın sürprizi Köln olabilir, kaybetmiyorlar onlarda.

Genel bir değerlendirme yapacak olursam sene başında takviye yapmamış olmanın sıkıntısını çekiyorum. Gerçi para olsa yapacaktık ancak durumumuz kötü. Orta sahaya, beklere ve kanada çok acil adam lazım. Bu isimleri bulamadığımız sürece durum vahim. Orta sahanın ortasına çift yönlü, sağ ve sol beke ve kanatlara adam arıyorum. Ucuz ve çok yaşlı olmaması koşuluyla önerileri bekliyorum.