Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 21. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Konyaspor kazanır
-
Berabere biter
-
Şimdi yazmasam çatlarım. Pek "muhterem" başkanımız ne zaman başı sıkışsa Fenerbahçe bir futbol kulübü değil, SPOR kulübüdür diye demeçler verir, ona göre değerlendirin derdi. Şimdi futbol takımı kazanıyor, güllük gülistanlık... Oysa salon sporlarında sapır sapır dökülüyor, maskara oluyoruz. Son yılların en facia,en utanç verici sonuçları ard arda geliyor. İki günde iki derbi kaybettik. Dün Erkek Basketbol takımı 10.000 Fenerbahçe taraftarı önünde Beşiktaş'a yenildi, bugün Kadın Basketbol takımı Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'a yenildi.
Bakalım, kazanılan şampiyonluklardan sonra Fenerbahçe SPOR Kulübü diyenler, bu gerçeği şimdi de hatırlayacak mı? Aziz Yıldırım'ı müdafaa için amatör branşlara yatırımı öne sürenler bu sonuçlara ne diyecek? Demek ki Beşiktaş ve Galatasaray yatırım yapmadan bizimle yarışabilecek potansiyele sahip... Bir de yatırım yapsalar halimiz n'olurdu acaba, merak ediyorum.
Konyaspor maçını kazanan takımı tebrik ediyorum. Şu hafta sonunun tümden zehir olmasını onlar engelledi. Zaten kazanırsa onlar kazanacak şampiyonluğu. Ne basketbolda, ne voleybolda kimse şampiyonluk hayali kurmasın bu sene.
Kusura bakmayın, futbol takımı kötü giderken SPOR kulübü diyenleri hatırladım da, yazmayı bir borç bildim.
Sayın Aziz Yıldırım! Şimdi neye göre değerlendireceğiz Fenerbahçe'yi? Başarılı mı, başarısız mı?
Mesaj Yetkileri