Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 71.43%
  • Konyaspor kazanır

5 23.81%
  • Berabere biter

1 4.76%
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Konyaspor [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Öncelikle Hakan Abi'nin yazdıklarının altına imzamı atarım.

Bekir'e dikkat çekmek istiyorum bu maçta özellikle. Çok iyi oynadı. Dikkatimi çekti; Bilica oyuna girmeden önce Mehmet kenardan aldığı talimatı Gökhan ve Bekir'e aktardı. 'Gökhan sağ öne, Bekir sağ arkaya'. O an Bekir'in başı eğildi öne. Sanırım o da hiç istemiyor sağ arkada oynamayı. Pres yapmamız çok etkili oldu. Cuma akşamı da böyle başlamalıyız. Erken bulmalıyız golü. Stoch'un da bu kadar hafta oynatılmayıp, bugün hırsla ve küsmemiş olarak mücadele etmesi çok sevindirdi beni. Son vuruşlarda etkisizdi ama buna rağmen takımın en iyilerinden birisiydi. Tribünlerin Stoch'u alkışlaması çok yerinde oldu. Tribünler de muhteşemdi. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında stattaydım. Bu maçta da gitmeyi çok istemiştim. Gırtlağım patlayana kadar 'bitmez tükenmez aşkımız' diye haykırmak istiyordum. Ama olmadı. Önümüzdeki haftalarda fırsat buldukça statta olmaya çalışacağım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem sayesinde kazandığımız bir 3 puan daha

Öncelikle iyi bir mücadele oldu güzel oyun oynadık.
    Alex'i beğenmedim maçta yoktu gibi umarım bu performansı bugüne özgü olur
    Emre çok kastı kendini gerek yoktu sakatlığı üzücü
    Stoch çok etkiliydi gol kaçırabilir doğaldır önemli olan pozisyon yaratabilmek, topu kovalamak ve doğru yerde olmak hepsini yaptı son vuruşlarını düzelttiği takdirde tadından yenmez (bkz yaş 21)
    Niang çok pas hatası yaptı arkadaşlarıyla daha çok uyumlu olması gerekecek yanlış tercihleri en az 5 pozisyonu kesmiş veya öldürmüştür buna rağmen mücadelesi fevklade.
    Cristian dakikalar 14'ü gösterdiğinde ilk kez top ayağına değdi ve spiker adını zikretti ! düşünebiliyo musunuz şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle bir orta saha oyuncusunu yazık
    Mehmet inanılmaz güçlü bir fiziği var fizği hazır olduğu zaman yıkılmayan kale gibi
    Semih, genç nöbetçi golcü

Yalnız şöyle bir durum var eğer üstte Fener-Trabzon altta Buca-Sivas çekişmesi son haftaya kalırsa şampiyon olamayız bunu buraya yazıyorum sonradan üzülmeyelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri