1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Normal Bir İnsan

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bunun kariyer hikayelerde ne işi var? sohbette aşk hikayemi anlatıyorum diye başlık açsan daha iyi olurdu takım alma olayına nasıl geleceksin bu durumdan çok merak ediyorum.Kesin gizemin babası menajer falandır

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bunun kariyer hikayelerde ne işi var? sohbette aşk hikayemi anlatıyorum diye başlık açsan daha iyi olurdu .Kesin gizemin babası menajer falandır
    Bu İkisine Yarıldım Abi yaw

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bunun kariyer hikayelerde ne işi var? sohbette aşk hikayemi anlatıyorum diye başlık açsan daha iyi olurdu takım alma olayına nasıl geleceksin bu durumdan çok merak ediyorum.Kesin gizemin babası menajer falandır
    bence gizemin annesi menajer

bu anlatım çok güzel gidiyorda şu kariyer işine yavaştan giremye başlasak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ultrafanatik View Post
    Aşk, ihtiras, nefret vs vs futbol bunun neresinde Bende merak ettim futbola nereden karışacak menajerliğe nereden giriş yapacak. Herhalde menajerlik kursu almadan bir takımın başına geçemez. Anlaşılan o ki daha çok bekleyeceğiz. Hadi hayırlısı bakalım
    Bundan sonra biraz daha fazla yazıp en kısa sürede kariyere geçeceğim

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ne olursa olsun süper sarıyor.

Yürü Berk, romancı Berk.
    Sağ olasın Atıl

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sakın hikayeyi bırakayım deme, değişiklik oluyor ben şahsen eğleniyorum okurken. Geniş bir hayal gücün var, haydi bakalım bekliyoruz devamını.
    Teşekkürler Çağdaş

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    bence gizemin annesi menajer

bu anlatım çok güzel gidiyorda şu kariyer işine yavaştan giremye başlasak
    Yavaştan yavaştan geliyoruz

Diğer yorumlara da teşekkür ederim.Fazla çoklu alıntı yapılmıyor

-------

İkimiz de sene sonunda ÖSS'ye hazırlanıyorduk.O bir yerlere girmek istiyor,benim içinse ÖSS önemsiz bir sınavdı.Gizem'le görüşmelerimizi sıklaştırdık.Artık her gün geziyorduk.Günlerden bir gün Gizem'e hislerimi döktüm,ona ne kadar çok sevdiğimi anlattım.Ben bunları anlatırken her yerim titriyor,gözlerim doluyordu.Bir baktım ki karşıma geçmiş gülüyor.Çok sinirlendim oturduğum kafeyi tam terk ediyordum ki arkadan bir ses geldi. " Bende seni seviyorum be salak " . Yarım saat boyuncu hiç konuşmadan birbirimizin gözlerine baktık.El ele sokak sokak gezdik.Biz artık sevgiliydik...
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri