Bugünki galibiyetimizden ötürü baş mimar Emre'yi tebrik ediyorum... Çok çalıştı zorladı kendini ve sonucunda da sakatlandı... Sakatlığı kötü oldu. Kimi çehrelerce milli takıma gitmemek için kasıtlı olarak sakatlanmış iftirası atılsada akıl ve mantık sahibi kişilerinde düşünebildiği gibi hiç bir oyuncu kasıtlı olarak kendini sakatlamaz... Bu nedenle ilgili tv programını ve içindeki şovmenleri kınıyorum...

Maça gelirsek, ben daha dirençli bir takım bekliyordum... F.Bahçe'ye fazla iş düşmedi. Oyuncular sıkmadılar bile. Konyaspor bu oyunla zaten düşmeyi hakediyor. Aynı şekilde Kasımpaşa'nın da izlediğim kadarıyla orta sahayı geçecek ve 3-4 pas yapabilecek kapasiteleri yok..

Kaçırdığımız bir düzine gol ise rahatlıktan disiplinsizlikten oldu. Bu huyumuzu düzeltmemiz lazım... Maçı garantiye almadan rahat olmamalıyız. Heleki 1-0 skorunu bulduktan sonra her maçta 2. golü bulmak biraz zaman alabiliyor. 2. golü bulana kadar çatlatıyorlar adamı... Bireysel olarak Emre'nin yanında, mücadeleci oyunu ile Stoch çok iyiydi. Uzun süredir oynamaması nedeniyle bu maçta çok hırslıydı. Kaçırdığı gollere sinirlendim ama oyununa laf edemeyeceğim. O kadar oynamamasına rağmen kendini hazır tutmuş, bırakmamış. Yedek kulübemiz için avantajlı bir oyuncu. Aykut Kocaman'ın Stoch'u oynatmasını, Bilica'yı oyuna almasını, Semih'i sokmasını çok olumlu buluyorum. Çünkü bu oyuncular neredeyse hiç forma şansı bulamıyorlar. Semih daha az bu duruma maruz kalsada yinede çok az oynuyor... Bu nedenle bu tür maçlarda onları takıma bağlamak için forma vermelisiniz. Böyle maçlarda oynatmazsanız bu oyuncuların maç kondisyonu ve morali güveni kalmaz. Ne zaman oynayacaklar? Bu nedenle rotasyonu gereğince kullanmasını bildi. Risk miydi ? evet riskti ama bu riski göze aldı ve kazanmasını da bildi hocamız. Bu yönden riski kendisine ait olduğu için ben sadece sonuca baktım. Sonuçta 2-0 net. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Alex çok görünmedi ancak Alex'e bile ihtiyaç duymadık... Mehmet Topuz, Emre ve Stoch hatta Niang bile sahanın heryerinde bastılar ve organize oldular ki Alex'e ihtiyaç kalmadı. Ama unutmayalımki attığımız 2. golde de Caner'e pası veren Alex'ti. Yani bir pasıyla olayı bitirdi yine. O anda Caner'i düşünüp pası vermesi bile bizi skora taşıdı... Bu yönden Alex'i eleştirmek haddime değildi. Beğendim 10'nu... Gerisi içinse söyleyecek çok şey yok... Umarım haftaya Ali Samiyen TT Arena'da kazanırız ve yola devam ederiz...