Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Lusage mi ? Biz ( Sen Ben ve Bizim Gibi Üst Klasmanlar ) alt klasmanları rakip olarak görmeyiz Ozzy
Üst klasmana bak. Birinin oyunu bozuk. Diğeride Reloadcı

Biz King peki ya siz ? Oyuncu mu ? Biz Bug'suz oynadığımız için sizin oyuncular bize ters
Reload kralısın doğru dedin Bug'u önce farketmedim. Sonra ise korner taktiğimi değiştirdim. Yalansa yalan de.

****** Transfer Çalışmaları ..

Transfer yapmama kararı almamıza rağmen 2 oyuncu ile görüştük fakat ikisinden de olumsuz yanıt aldık.Bu oyunculardan birisi ( Diakhate ) Giresunspor�a bir diğeri ise ( Jasar Takak ) ülkesinden bir takıma gitti.Bizde elimizdeki kadroyla yola devam kararı aldık.Zaten gelecek olan oyuncularda tamamıyle rotasyon için gelecekdi ama gelmediklerine göre problem kalmadı.

Beceremedim demiyorda rotasyon için geleceklermişmiş de. Olmasalarda olurmuşta. Yeme bizi.

Forvet yeterince var aslında .. Billy Mehmet , Zenke , Agbetu , İzzet

Onu normal şartlar altında alırdım fakat Lusage55 benden önce aldığı için tarafına bile bakmicam
Yinede Önerin için Teşekkürler Çağdaş
Baktım da Lusage'de bile takır takır oynuyor

2 gün önce başladı diye kaptı iyi topçuyu neyse artıkın biz elimizdekilerle idare edecez
Bakma zaten. Gelmez o sana Ellerini tutabilseydin benden önce kariyer açar alırdın. Ama bende bu sefer başka bir oyuncu alır yine harikalar yaratırdım. Beceremediğin için suçu bana atma.