Daha henüz bende alamadım kombineyi yawOriginally Posted by bursa_mc
İşyerinden izin alıp gidecem.
Kazık yediğini kesinlikle zannetmiyorum.Originally Posted by bursa_mc
Peki kombineyi nezaman verecekler, bu konuda birşey söylediler mi?
![]()
Ülker ışık yaktı!
Basketbol takımını 1.Lig`den çektikten sonra tüm maddi desteğini Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon`a veren Ülker firmasına Bursaspor taraftarının yağdırdığı mesajlar sonuç vermeye başladı. Başkan Levent Kızıl`ın, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Murat Aksu aracılığıyla Ülker firmasıyla görüşmelere start verdiği öğrenildi. Bursaspor, Ülker`den diğer kulüplerin aksine oyuncu değil, geri dönüşümsüz reklam sponsorluğu istiyor. Taraftarlar başlattıkları girişimle Ülker firmasının sadece İstanbul değil 2,5 milyonluk Bursa şehrinin ve Türkiye`nin en büyük ve potansiyeli en yüksek şehir takımı olan Bursaspor`a da destek vermesini istemişlerdi.
Kaynak: Olay (so)
![]()
Bastonun nerede!
Dünkü yolculuk sırasında da ilginç pozlar veren tecrübeli kalecinin taktığı büyük ve siyah gözlüğü gören Teknik Direktör Raşit Çetiner`in, `Ömer bastonun nerede` diye espri yapması futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu.
![]()
BEKLE BENİ BEŞİKTAŞ
LAY`I SEÇTİ
Bursaspor`da bu sezon yapacağı asistlerle yeşil beyazlı takımın galibiyete ulaşmasında hiç kuşkusuz en büyük görev ona düşüyor... Kim mi? Rumen yıldız Daniel Gabriel Pancu... Beşiktaş`tan Bursaspor`a transfer olan yıldız oyuncu Bursa`da ilk olarak OLAY MEDYA`yı seçti. Tophane Meydanı`nda yaptığımız röportajda Bursa insanının sıcaklığıyla karşılaşan Pancu, gördüğü şehir manzarası karşısında da oldukça etkilendi.
POTANSİYEL VAR
Evli ve 1 çocuk babası olan Daniel Gabriel Pancu, Bursa`nın çok büyük bir şehir olduğunu belirterek, kamptan sonra ailesini de getireceğini söyledi. İlk etap hazırlık kampının çok iyi geçtiğini vurgulayan Pancu, şöyle konuştu: `Takımdaki bir çok arkadaşı tanıyorum. Çoğuyla karşılıklı oynadık. Başkanımız çok iyi. Hocamız ise çok ciddi. Takımda potansiyel ve kalite var. Bursaspor`un ligde başarılı olması için şartlar çok uygun.`
SEYİRCİ ETKİLİ OLDU
Bursaspor`a gelmesindeki en büyük etkenlerden birinin seyirci olduğunu belirten Pancu, `Karar verirken, Beşiktaş ile çıktığım ilk resmi maç Bursaspor karşılaşmasıydı ve o maçta gol atmıştım. Hatırlıyorum da Atatürk Stadı`nın doluluğu beni gerçekten çok etkilemişti. Coşkulu bir taraftarın önünde oynayacağım için çok sevinçliyim. Seyirciye de beni kabul ettikleri için teşekkür ediyorum` dedi.
PERFORMANSIM HEP AYNI
Beşiktaş`ta oynadığı dönemde siyah beyazlı kulüpten kendisinin isteğiyle ayrıldığını anlatan Pancu, `Benim performansımda düşüş olmadı. Bunu kabul etmiyorum. Ben Beşiktaş`ta takım halinde düşüş olduğu için Romanya`ya gitme kararı aldım. Birde eşim doğum yapacaktı. Herkes görecek Bursaspor formasıyla çok konuşulacağım. Yeni bir motivasyonla, yeni bir başlangıç yapacağım` diye konuştu.
MERAK ETMESİNLER
Oynayacakları ilk Beşiktaş maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Pancu, `Taraftarların arasındaki diyalog beni ilgilendirmiyor. Kötü birşey söyleyemiyorum, çünkü hayatımın en güzel günleri orada geçti. Bursaspor taraftarı da hiç merak etmesin Beşiktaş maçında bambaşka bir Pancu izleyecekler. Beşiktaş karşılaşması diğer maçlara karşın daha farklı olacak. Çünkü bu maçta gol atıp, taraftarı da mutlu etmek istiyorum` dedi.
ÇOK ŞANSLIYIM
Türkiye`de bir anısını anlatan Pancu, şuan hayatta olduğu için de kendisini şanslı hissettiğini belirtti. Adanaspor ile oynadıkları bir maçta korner kullanacağı sırada bir taraftarın yabancı madde attığını belirten Pancu, `Yabancı madde dediğim de lavobadan söktüğü musluktu. Kafamı sıyırıp geçti. Şuan yaşıyorsam ne mutlu bana. O pozisyondan sonra bir daha korner kullanmaya gitmedim` şeklinde konuştu.
![]()
10 numara Fresi`nin
3 sezondur yeşil beyazlı formayı başarıyla temsil eden ve bu sezon hiçt bir fedakarlıktan kaçınmayarak yeniden Bursaspor ile anlaşan Rumen Cornel Frasineanu Süper Lig`de 10 numarayı giyecek.
![]()
Bomba gibi döneriz
FUTBOLCULAR İYİ NİYETLİ
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Nevşehir yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vakıfköy'deki ilk etap hazırlıklarının gayet olumlu geçtiğini belirten Çetiner, "Şimdi, Nevşehir'de oynayacağımız hazırlık maçlarıyla neler yapabileceğimizi göreceğiz. Ümit ediyorum ki, iyi bir çalışma ortamı yakalayacağız. Arkadaşların hepsi gerçekten iyi niyetli" dedi.
CAMİAYA LAYIK OLACAĞIZ
Kampın futbolcular açısından faydalı olacağına dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "En kısa sürede iyi bir ekip olup, şehre ve taraftarlarımıza layık olma arzusundayız. 14 günlük kamp süresince 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. İnşallah, bizim için iyi bir dönem olur. Futbolcular arasında iyi bir kaynaşma oldu. Bunu burada da sürdüreceğiz."
Kaynak: Bursahakimiyet (so)
![]()
Altay kaleci Yavuz’a talip!
İzmir ekibinin 2.Başkanı Suphi Toros, Yavuz'la telefonla görüştüklerini ve transfer için onay aldıklarını öne sürerek, "Ancak Yavuz'un Bursaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Samsunspor'un Türk statüsündeki kalecisi Ali Uyanık'la da ilgileniyoruz. Ya Ali Uyanık, ya da Yavuz yeni sezonda Altay'ın kalesini koruyacak" dedi.
Kaynak: Bursahakimiyet (so)
![]()
Çetiner: Performans çok iyi
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 1 hafta boyunca Bursa`da yaptıkları antrenmanların son derece olumlu geçtiğini ve takımından son derece memnun olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezonki kadrodan bazı oyuncularla profesyonellik gereği yollarını ayırdıklarını ve gidenlerin yerine yeni oyuncular transfer ettiklerini belirten Teknik Patron Raşit Çetiner, "Takımdaki çoğu oyuncumuzun yeni olmasına karşın diğer oyuncularla çabuk kaynaştılar ve çok iyi uyum sağladılar. Takımdaki arkadaşlıkta üst düzeyde. Bu da bizi çok mutlu ediyor. 1 hafta boyunca Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri`nde kondisyon ve güç artırıcı ağırlıklı çalıştık. Oyuncularımıza genel dayanıklılık testi yaptık. Genel sağlık taramasından geçirdik. Şu ana kadarki yaptığımız çalışmalardan ve takımdaki oyunculardan son derece memnunum. Bursa şehrine layık bir takım oluştururuz inşallah" dedi.
Takıma yeni alınacak yabancı oyuncu konusunda çalışmaların sürdüğünü de ifade eden Çetiner, "Bursaspor`a yararlı olacak ve karakteri sağlam oyuncular almak istiyoruz. Bir kaç güne kadar yabancı oyuncularımız belli olabilir" diye konuştu. Geçtiğimiz akşam takımla birlikte denenmek üzere antrenmana çıkan gurbetçi oyuncu 21 yaşındaki Erdem Uçar`ı da geri gönderdiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Bize Erdem Uçar için farklı şeyler söylenmişti. Ancak söylenenler ile uygulanan lar farklı oldu. Bu oyuncu malesef bize hitap etmiyor. Bu yüzden de Erdem Uçar`ı geri gönderdik" diye konuştu. Nevşehir`de yapacakları kampta minimum 4 hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini de belirten Çetiner, "Hazırlık maçları oynamak için takımlarla görüşmelerimiz sürüyor. Gençlerbirliği, Yozgatspor, Keçiörengücü, Kayserispor ve Kayseri Erciyes gibi takımlarla maç oynamayı planlıyoruz" dedi.
(Hürriyet Bursa)

İşyerinden izin alıp gidecem.
Peki kombineyi nezaman verecekler, bu konuda birşey söylediler mi?
Alıntılı Yanıtla