Ya bişey sormak istiyorum kamerun takımına nasıl menaje roluyorsun merak ediyorum eğer cevaplarsan sevinirim çünkü benim oyunumda camerun menajerliği kontrol edilemiyor...Originally Posted by şampiyon
Ya bişey sormak istiyorum kamerun takımına nasıl menaje roluyorsun merak ediyorum eğer cevaplarsan sevinirim çünkü benim oyunumda camerun menajerliği kontrol edilemiyor...Originally Posted by şampiyon
valla ben ekstra bi şey yapmadım.database huge seçili ve sadece türkiye süper ligiyle,brezilya ligi seçili.kamerun ligini falan seçmedim yaniOriginally Posted by anelka199100
bjk ile yakaladığım başarılardan sonra 2. sezonun sonunda camerun menajerliği ve colombia menajerliği teklifi geldi.ben camerunu tercih ettim.ama umduğum gibi çıkmadı çok zayıf oyuncular ve seçilebilir oyuncu azlığından dolayı istifa ettim.bi süre sonra colombia yeniden teklif yaptı şu an onun başındayım.
Tamam anladım bende database i geniş boyutlu yaptım ve tüm ülkelerin menajer olma hakkım doğdu tekrar teşekkürler...Originally Posted by şampiyon
önemli değil.Originally Posted by anelka199100
uluslararası arenada karşılaşmak dileğiyle![]()
Umarım..Originally Posted by şampiyon
![]()
![]()
Tamam bak böyle dersen tamam derim hileyle almış olabilir kendini kandırır başkasını değil ben skorlara laf ettiğini sandım tekrar kusura bakma...Originally Posted by anakonda52
![]()