27.Hafta:
Savunmadaki 4lüyü bu sezon savunmada oynayan çok farklı isimlerden kurdum ve verim aldım. Rahat bir galibiyet aldık, 10 numara futbol oynadık kelimenin tam anlamıyla. Bu galibiyet keyifleri yerine getirdi.
28.Hafta:
Geçen haftaki güzel futbolumuzu bu hafta da sürdürüp zorlu Bolu deplasmanından 3-0lık skorla 3 puanı çıkarıyoruz. Gerçekten takım açılmak için sene sonunu bekliyormuş.
29.Hafta:
Yine çok iyi hücum edip çok iyi savunma yaptık. Son dakikalardaki duran toptan yediğimiz golün gözümde zerre değeri yok. Bu takım şampiyonluğu hakettiğini bu maçta kanıtladı. Yılmaz Vural'ın Rizespor'unu bu devre de yeniyoruz
30.Hafta:
Maşallahımız var gerçekten. 1-0 öne geçtiğimiz maçta 82. dakikada penaltıdan yediğimiz golle 1-1 beraberlikle ayrılıyoruz sahadan. Ama olsun rakiplerimiz de puan kaybediyor ve bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantiliyoruz!!
BANK ASYA 1. LİGİ ŞAMPİYONU KARŞIYAKA!!!:
Bu şampiyonluktan sonra Dünya'nın çeşitli yerlerindeki Karşıyakalı taraftarlar şampiyonluğu kutladı:
Gerçekten haketmiştik şampiyonluğu. Artık gelecek sezonki kadromuza katmaya çalışacağımız oyuncular üzerinde yoğunlaşacağız. Önerilerinizi bekliyorum. İlgiliniz için teşekkürler