uzun yıllar fm oynadım , gecem gündüz - gündüzüm gece olurdu , fm 2011 de sıkıldım. 2 ay önce kariyerimi bıraktım , yeni patch bekledim. patch çıkmış -- yorumları okudum , kontrat sorunu hala devam ediyor yazıyor. ben sivoka messi kadar para ödeyeceksem hala , bunlar düzeltilmediyse ne yapayım yeni yamayı , oyunu komple sildim artık yer kaplamasın diye. tam bir hayal kırıklığı. artık derslere yoğunlaşacağım Türkçe olduğu zaman oyunu denerim , güzelse orijinalini alır oynarım , diğer türlü fm bitmiştir benim için. Türkiyede ki vergi olayını oyuna ekliyemiyorlar mı , çok mu zor iş onu da anlamadım. neyse yazacak çok şey var , biraz da siz düşüncelerinizi yazın

fm sıktı mı artık ?
 fm sıktı mı artık ?

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla ben 14 senedir oynuyorum ve sanırım önümüzdeki 14 sene de oynarım
 ben 14 senedir oynuyorum ve sanırım önümüzdeki 14 sene de oynarım  Originally Posted by mehmetd
 Originally Posted by mehmetd

Herif Coşuyor Geçen Sezon 2 Maçta Kupada Bu Sezonda Ligde ve de Bir Hazırlık Maçında Batugol Fena Seviyor Kalesporu
 Herif Coşuyor Geçen Sezon 2 Maçta Kupada Bu Sezonda Ligde ve de Bir Hazırlık Maçında Batugol Fena Seviyor Kalesporu Holosko Asist Batu Gol
 Holosko Asist Batu Gol