BAŞKAN " BU KADROYA GÜVENİN "

Başkanımız Levent Kızıl, Hürriyet Bursa Spor Müdürü Cihat Yılmaz ve Yazar İsmail Er`e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig`de hemen hemen hiç bir takımın yapamadığı transferleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Levent Kızıl, " Kimse merak etmesin. Bursaspor hem kurumsal anlamda yapılanıyor, hem de sportif başarı için güçleniyor" dedi.

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Süper Lig`de ki hedefler ve gelecek konusundaki açıklamaları yaparken oldukça mutluydu. Kızıl, Teknik Direktör Raşit Çetiner ile önemli başarılara endekslendiklerini ve yönetim kurulu ile maddi ve manevi tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek başladı konuşmaya: İkinci ligde yaşadığımız şampiyonluk unutulmaz. Taraftarımızdan yönetimimize, futbolcumuzdan, kulüp çalışanımıza kadar kenetlendik. bu sevgi yumağı sürüyor. Bursaspor`un başarısında hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`in verdiği destek tartışılmaz. Kenti için herşeyini veren Şahin`e çok şey borçluyuz..

İkinci ligdeki çıtamızı süper ligde üst sıralara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner yönetiminde önemli transferler yaptık.

EGEMEN MİLLİ OLUR

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor`un transfer listesinde olan Egemen Korkmaz ile sözleşmemizi bir yıl uzattık. Egemen gelecek yıl sergileyeceği performansı ile milli takımın önemli oyuncusu olacaktır.

Bursaspor`un geleceği olarak görülen Ömer Kaplan ve Veli Acar`ı kulübümüzün renklerine 3 yıllık bağlayan anlaşma yaptık.Bu oyuncularımızdan patlama bekliyorum.

Milli takımın ve Süper ligin en başarılı kalecilerinden Gaziantpespor`dan transfer edilen milli kaleci Ömer Çatkıç`ı kadromuza katmakla kale sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Ömer`in hırsı ve tekniği tartışılmaz. Malatyaspor`dan transfer edilen Ömer Erdoğan ve Volkan Bekiroğlu Bursaspor`un büyük umutları. Ömer Erdoğan hem zekası ile Volkan gençliği ile çok yararlı olacak. Diyarbakırspor`dan aldığımız Cumhur`un bitmek bilmeyen enerjisi ile alkışlanacağına inanıyorum.

KALOĞLU ÖNEMLİ KAZANÇ

Ezeli rakibimiz Beşiktaş`tan transfer edilen Sinan Kaloğlu geçen sezon Süper Ligde Fenerbahçe`yi şampiyonluktan eden golleri ile şov yaptı. Sinan hem fiziği hem de tekniği ile Türkiye`nin önemli golcüleri arasında yerini alacaktır.

Denizli Belediyespor`dan transfer edilen Yavuz Özkan ve Yenal Tuncer ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.İki yıldız oyuncu Türkiye Süper Lig`inde sergileyecekleri futbolla adlarından başarı ile bahsedilecektir.

Bursaspor`un geçen yıl şampiyon olmasında önemli pay sahibi olan Eser Yağmur`un gücü tartışılmaz. Eser geçen yıla oranla daha olgun ve hırslı mücadele edecek ve geçen yıl olduğu gibi tempolu oynayacaktır.

Bursaspor`un bu sezon en önemli transferlerinden biri İsmail Güldüren`dir. Bursalı kardeşimiz İsmail Güldüren Gençlerbirliği`nde ki performansının çok üstünde bir efor sarfederek gelecek nesillere örnek olacaktır. İsmail Güldüren hem fiziği hem de zekası ile defansın önemli isimleri arasında adından bahsettirecektir. Hasan Yiğit`de Güldüren gibi karakterli ve teknik bir oyuncumuz.Kendisinden yararlanacağız.

Rumen futbolcular Pancu ve Frasienanu Bursaspor`un özel oyuncuları. Her ikisinin de futbol düşüncesi muhteşem.Pancu konusunda Beşiktaş yönetimi inanılmaz destek verdi. Pancu`nun Beşiktaş`a karşı hırsı ve düşüncesi önlemez düzeyde. Bursaspor`da ilklere imza atacaklardır. Kadromuzda ki tüm oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Şov yapan ve gol yapan bir ordu kurduk.

Bursa Valisi Nihat Canpolat`ın katkısıda çok büyük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ile Büyük Bursaspor hedeflerine katkısı olan Canpolat kentimize uğurlu geldi. Tüm maçlarımıza geliyor.BTSO Başkanı Celal Sönmez, Bursaspor kulübü eski başkanlarından Cavit Çağlar`ın desteğini unutmamak gerekir.

Doğuş Grubu başkanı Ferit Şahenk`in yaptığı önemli desteği biliyoruz. Şahenk, benim başkanlığa yeniden dönmemde önemli bir etkisi oldu.

BEŞİKTAŞ İLE YENİ SAYFA

Burtsaspor`un borçlu olduğu bazı işadamlarının da Süper Ligde alacağımız sonuçlardan sonra yumuşayacağını ve Bursaspor`un menfaatleri için kenetleceğine inanıyorum.

Bursaspor taraftarından yeni sezonda yeni bir çehre ve destekle tribünlerde yerlerini almalarını istiyorum. Geçen yıl yönetim olarak ödediğimiz cezaları taraftarlarımız bu sezon kazandıracakları sevgi yumağı ile affettireceklerdir. Zaten olay çıkartan veya teşebbüs edenler anında tespit edilip gerekli işlemler yapılacak. Beşiktaş kulübünde çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var. şimdi yeni bir sayfa açıldı. Taraftarlarımız Türkiye`de örnek olacaklar. Beşiktaş değil kim gelirse gelsin Atatürk Satdyuımunda her maçımız şov olacak ve galibiyet için sahaya çıkacağız. Dünya çapında önemli yıldız oyuncu ile görüşüyoruz. Taraftarımızı coşturacak süper bir kadro kuruyoruz.

(Hürriyet Bursa)