Dünkü maçtan sonra neler yazılır bilmiyorum ama başlıyalım sonu gelir elbet.

1)Yönetim
Galatasaray tarihinde ki en kötü yünetim budur herhalde.Yönetim kesinlikle miladını doldurmuştur.Aziz Yıldırım Türk futbolunda at koştururken Galatasaray sessiz kalmıştır.Yapılanlara gık çıkarıcak halleri kalmamıştır.Yanlış hoca tercihleri acayip acayip transferler bir an önce gitmeleri gerek.
2)Hagi
Kendisi futbolculuğunda dünyanın sayılı oyuncularındandır.Büyüktür,efsanedir zizim herşeyimizdir.Ama teknik direktörlük konusu aynı şeyler değil.Hagi'yi buraya getiren yönetiminde hatası var.Mümkünse bir daha efsaneleri takımın başına getirmesinler.Kendisi stajyer hoca gibi gerçekten.Pino gibi bir oyuncuyu öndeyken Fenerbahçe üstüne geliyorken nasıl almazsın anlamıyorum.Her neyse saygımdan dolayı daha fazla devam etmiyorum.Yoksa Stancu konusuda işin içine girer.
3)Oyuncular
Bu konu belki de en karışık konu.Bir tarafta takımı için didinen oyuncular varken diğer tarafta herneyse.Çok konuşulacak birşey yok bence.Culio,Yekta,Neill,Cana,Pino,Kazım,Anıl,Emre Çolak dışında herkes gitmeli.Ama böyle bir revizyonu yapacak bir tek kişi var.O da Fatih Terim ötesi yok.

Yeni bir yönetim, yeni oyuncular,yeni teknik direktör,yeni Galatasaray.Şebnem Ferah'ın bir şarkısı vardı galiba Sil Baştan Başlamak Gerek bazen.Bu yazı üstüne o şarkı iyi gider.