-
Üzülecek birşey yok mu? Ciddi olamazsınız. Tam bir fiyaskodur yaşanan.
Bugün Beşiktaş erkek voleybol takımı küme düştü. Bir arkadaş diyor ki bana: "Bak, neler var? Sen bu takıma burnundan soluyorsun." Verdiğim cevap:
-"Yerine göre ligde kalmak büyük bir başarı örneğidir. Yerine göre 2.lik dahi destanlık bir felakettir. (Denizli'de kaybedilen şampiyonluk mesela.)
Her takımı kendi şartları içinde mütalaa etmek lazım. Kendi evimizde böyle bir maç kaybetmek, üstelik Vakıfbank'a 2.defadır çok açık farkla önde olduğumuz bir 5.set kaybederek teslim olmak, Beşiktaş'ın küme düşmesinden çok daha büyük bir skandaldır ve mazur görülecek yanı yoktur. Yüksekten düşenin canı çok yanar."
3.lüğe zerre kadar sevinmek mümkün değil. Bir numaralı sorumlu "dünyanın en iyi koçu" palavrasıyla getirilen ZeRoberto'dur. Kariyerinde kulüp takımlarıyla hiçbir başarısı olmayan ve ancak hazır oyunculardan kurulu Milli Takımlarla birşeyler yapan ZeRoberto ve onun taptığı biricik oyuncusu Sokolova, antremandan çok makyajıyla meçgul Kasia ve ahı gidip vahı kalmış ruhsuz Fofao sayesinde böyle bir skandalı yaşadık. Rezaleti diyelim, daha doğru... Türkiye Kupası'nda Vakıfbank'a 5. seti 8-3 önde olmamıza rağmen kaybedip elenmiştik. Aradan 2 ay geçti, bu defa aynı takıma yine 5. seti 7-2'den veriyorsun. Bir tarafıyla gülerler adama.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules