penaltılardayız
Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
penaltılardayız
eto'o bitmiş.
penaltılarda elendik.istifa ediyoruz
eto'o bitmiş.
pişman oldum istifa ettiğime şuan![]()
eto'o bitmiş.
aga biz de cikamadik ama görevimizin başındayız naptın![]()
tavsiye bekliyorum arkadaşlar ne yapsak ? eksi takımıma dönmek istiyorum istememezler bu kariyer tamam mı yoksa biraz boşta gezelim mi?
eto'o bitmiş.
bu arada sinirlenip istifa ettikten sonra kaydetmemişim oyunuworcester maçında kalmış
![]()
isteğe göre devam tamam ??
eto'o bitmiş.
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaan devam ediyorum para şike işte fcum işte
eto'o bitmiş.
ilahi adalet ilk yarı 4-0 öndeyiz
eto'o bitmiş.
vermediler yılın menejeri ödülünü![]()
eto'o bitmiş.
bi kaç oyuncu bakıcam bu gece ilerlemiyoruz seneye sıkıntı yaşamak istemiyorum
eto'o bitmiş.
yerel ligden kurtulduk artık uzak deplasmanlarada gidicez Blue Square Bet Premierde geçen sene şampiyon 87 puan toplamış bizde hedef play-off olur bu sene
eto'o bitmiş.
play-off için en az 80 puan lazım bu sene o sene olmayabilir![]()
eto'o bitmiş.
Bir Sene Bekleriz![]()
Nasıl kariyer yahu? Haha şaka gibi.
Altyapı muhabbeti iyiymiş şehirde doğum oranı yetersiz sanırım ondan oyuncu bulamıyorlar![]()
tebrikler10 yıla çıkarız premier lige
![]()
Bence Devam et kardeşim save hatası diyelim![]()
kardeşim bilemedim iştetam olarak save hatasıda değil ne güzel lyon filanda istemişti sinirlenip istifa edince artık başka takımdan devam edecektim ama malesef kaydetmemişim bi load last game dedim eski maç ondada şansımıza 4 attık finalde hile girdi işin içine resmen pek sinmedi bi tarafım devam bi tarafım tamam diyor
![]()
eto'o bitmiş.
bekle glazer geliyoruz
ManU 125 milyon avro zarar etti
Glazer ailesi taksit ödemeleri ve oyuncu satılmaması nedeniyle darbe yedi.
Manchester United'ın sahipleri 30 Haziran 2010 tarihinden beri toplam 125 milyon avro zarara uğradı.
Kulübün ana şirketi Red Football Joint Venture, geçtiğimiz dönemde Cristiano Ronaldo'nun astronomik bir bedelle satılması sayesinde 24 milyon avro kar etmişti. Ancak bu yıl böyle bir transfer kaynağının yaratılamaması ve 34 milyon avroyu bulan taksit ödemeleri nedeniyle kulübün maliyesi büyük bir darbe yedi.
Konuyla ilgili konuşan David Gill ise olumsuz görüntüye rağmen kulübün geleceğinin garanti altında olduğunu söyledi.
eto'o bitmiş.
her sene davet ediorum hz maçı kabul etmiyorlar![]()
eto'o bitmiş.
yarın vize var artık daraldım bi kaç hafta ilerleyelim bakalım..
eto'o bitmiş.