1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Normal Bir İnsan

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkürler arkadaşlar.

Nurcan teyzelerin kızının adı Sedef'ti.Sedef benden 2 yaş büyüktü.Bende haliyle ona abla diye sesleniyordum.O da resmi olmak istemiyor,ablama dememi istemiyordu.

Günlerden bir gün Gizem aradı.Sesi çok heyecanlıydı.Müjde müjde diye bağırarak, hafta sonu Bursadayım dedi.O kadar sevinçliyim ki düşünmeden onayladım.Nasıl denk geldiyse o hafta da bizimkiler gelecek.Onlara bir yalan uydurdum,bu durumdan da Gizem'e bahsettim.İçine sinmese de geldi o hafta.Babasıyla gelmişlerdi.Babası bizi kahvaltı yapmaya götürdü.Kahvaltı güzeldi,yedik ve bitti.Hesap ödenirken ben attım elimi cüzdana artistlik yapacağım ya ödedim hesabı.Babası öyle bir baktı ki bana ödediğime pişman oldum.Kahvaltıdan sonra babası bana "nerede indireyim seni beyefendi " diye sordu.Bende Kültürparka dedim.Babası bizi oraya bıraktı.

Bir kafeye oturduk,sürekli birbirimizi özlediğimizi konuşuyoruz.O da evimi merak ettiğini söyledi.Gittik,şansımıza ya çıkarken eve Sedef'i gördük.Merhaba dedi bana.Gizem de niye önceden bana söylemedin diye fırçaladı beni.Sonra Sedef'in annesiyle tanışmak istediğini söyledi ve Nurcan teyzelerin kapısını çaldık.Sağ olsun çay ikram etti,bol bol muhabbet ettik.

Evi gezdirdim,Allah'dan topluydu ev o gün.Düzenli olmak falan bahaneydi,çok özlemiştik birbirimizi.O gün sarıldım tam öpecek ken Gizem'in babası bizi aramaz mı ? " Neredesiniz " diye sordu Gizem'e.Kültürpark'dayız dedi.Hemen hazırlandık,atladık bir taksiye.Öyle böyle Kültürpark'a vardık.Babasının işi yarına kalmış sizinleyim bu akşam dedi.Neyse yapacak bir şey yok o gün babasıyla bir gün geçirdik.Akşam otele gitmek istedi babası bende büyük ısrarlarla eve davet ettim kendisini.Çay ikram ettim,biraz muhabbet ettik ve Gizem'in babası uyudu.Gizem'e salonu hazırladım bende yatağımda yattım...
    Last edited by Sheriff : 22.Mart.2011 at 23:32
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri