Originally Posted by
europeanconquer
Kariyerinde başarılar

15 yaşındaki yeni adamı çok beğendim.Hazırlık karşılaşmaları pek verimli değilmiş ama erken konuşmak olmaz

Umarım hedeflerine ulaşırsın.
Teşekkürler. İnşAllah bende beğenirim. 
UEFA Kupası maçları ile Avrupa maratonuna başladık ilk maç
Signal Iduna Park'daydı, Nuri'nin

ve Barrios'un golleri ile maçı 3-0 kazanarak, İskoçya'ya turistik gezi için gidiyorduk.
Maçı Adamı ise, 2 gol atarak 8.8 puanla Nuri Şahin oluyordu.
İkinci maç İskoçya'da,
Tandanice Park'daydı. İlk maçın verdiği rehavet ile çıkmıştık maça 15'de
Conway bizi bu rehavetten çıkartıyor, 53'de
Großkruetz skoru 1-1'e getiyordu, 55'de
Dundee Goodwille ile 2-1 öne geçsede tur için yeterli olmuyor,
BvB turu geçen taraf oluyordu.
Maçın Adamı hem 1 gol atarak hem de Dundee'nin umutlarını bitiren adam olarak Kevin Großkruetz seçiliyordu
* Evimizdeki ilk maçta üstün oynadık ve bu beni çok sevindirdi, Aue maçındaki kadar pozisyon vermemiştik. Deplasmandaki maç ise kafa kafaya geçti ve bu benim moralimi bozduğu rahatlıkla söylebilirim, başımız ağrıayacak gibi duruyor.
UEFA Kupası'nda grup kuraları çekildi;
A Grubu'nda bulunan Dortmund
* İspanya'dan Atletico Madrid
* Hollanda'dan AZ Alkmar
* Sırbistan'dan Kızılyıldız
takımları ile eşleşti.
Bundesliga'da 1. Hafta maçında Signal Iduna Park'da Freiburg ile karşı karşıya geldik. Maça 15. dakikada
Mathieu Berson'un golüyle maça iyi başladık. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarı adeta BvB fırtanası esti. Şova 60'da
Nuri'nin penaltı golü ile başladık, 87'de
Pouplin kendi kalesine atarak
BvB'nin 3-0 öne geçmesine sağladı. Perdeyi kapatan isimde 90'da attığı gol ile
Nevan Subotic oldu.
Maçın Adamı 1 gol, 2 asist ile 9.0 puan alan Nuri Şahin oldu.
Maçın Analizi:
Baştan sona üstün götürdük maçı, sadece bir pozisyon vermemiz ve Frebiurg kalesini bombalamız beni sevindirdi.
-----------------
Bundesliga'da 2. Hafta Allianz Arena'ya, Bayern Münih'e konuk oluyoduk. Maç başladığı gibi bitiyordu.

Maçın Adamı 90 dakika boyunca rakibin sol kanadını yıpratan 8.1 puan ile " Déde " seçiliyordu.
Maçın Analizi :
Doğrusunu söylemek gerekirse Münih deplasmanına giderken rakibimiz bizden üstün olduğu için, galibiyet beklemiyordum. Ama Allianz Arena'da 70.000 kişi önünde BvB'nin hedefinin ne olduğunu gösterdiğimizi umuyorum.