Quote Originally Posted by xdogus
Fatih Tekke futbolla alakası kalmadı gibi transfer haberleriydi yok kurşunlatılmasıydı her olayı futbolundan bişeyi götürdü zaten sadece ligde gol atan bi adam malatyaya ne bilim diğer anadolu kulüplerine atar ama milli takımda ben bi faydasını görmedim penaltıları kaçırmak gibi.Fenere atttığı o ters aşırtma kafası gerçekten etkileyiciydi ama ben o adamı 95-96 dan beri takip ederim Trabzondanydı yolladılar altaya bayaa yetenekliydi ayağı kırıldı süründü antepte falan sonra tekrar trabzon aldı e yaşıda oldu 30-31 aslında bi forvet için iyi bi yaş ama bakalım ne olacak

30 yaşında bunda büyütelecek bişey yok tugay geçen yıla kadar oynuyodu 35 yaşındaydı.Hasan şaş kaç yaşında yada hakan şükür bence yaş olayını çok büyütmüşsün.Adam geçen yıl azerbeycan liginde gol kralı oldu bu yılda diyarbakır sporda bence oynar yine futbol hayatı bitmedi bekleyip görürüz.Ayrıca kemalettin milli takımda hiç oynamadı arada sırada gol atan bi adamdı ilkeri de hiç beyenmezdim galiba sen fenerbahçelisin burdan bu çıkıyo ama ben bi adamı bi gole bağlıyarak övmüyorum

Tugay 40 yaşında da olsa süper oynuyor keşke o da oynasaydı,ben yaş olayını büyütmedim fatih terim yaşlı diye şu şu oyuncuları almıyor oktayımı alcak dedim, anladın mı?