1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: 11.3.0f178533 Hatası

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by ilhanmania View Post
    hayır maalesef..benım sorunum maca gırınce cızırtılı bir ses gelıp oyundan atıyor.wındows 7 ultımate kullanıyorum bılgısayara format attım yenıden kurdum yıne aynı sey oldu.az once 11.2 yaması ile oyuna basladım.bır hazırlık macı yaptım lıgın ılk macına geldıgımde yıne aynı seyle karsılastım...
    hala çözümlenememiş olması garip.Maça girerken oluyorsa türkçe yamadan diyecektim eğer yok diyorsan bence sen dediğimi yap.oyunu kaldır cclean yada benzeri programlarla bi temizlik yap.

11.2 demişin bu arada belki de sorun ondadır? en iyisi hiç bişey yükleme normal oyunu yükle, update hiçbişey yapma ingilizce bi oyun açarak dene gene olmuyosa naapalım artık.

burada amaç oyun mu bozuk onu görmek;biraz sigagames gibi oldu ama neyse; sadece oyunu yükle, hiçbişey yükleme, oyunu aç bi dene;olmuyorsa ne diyim ama oluyorsa o zaman mesela 11.3 varsa onla yeni oyun dene; belki yüklenmiş başka şeyler de bozuyordur yada virüs vardır vs. bilemem en iyisi hiç bişey yüklemeden bi dene olmadı bozuk bu oyun dersin.

ek:yeni format atım demişin belki dosyalar eksik te olabilir ekran kartı,ses kartı vs.yada ses paketi. yani bilmiyorum neden kaynaklanıyorsa artık allah sabır versin diyorum umarım çözersin.

oyunun uyumlu mu diye bi site vardı system r. lab mı ne bide ona bakmanı öneririm.

başka ne diyebilirim ki?umarım dediğim gibi sorun hallolur.

kolay gelsin.
    Last edited by mehmetd : 25.Mart.2011 at 02:43 Reason: ek

Mesaj Yetkileri