1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Yabancı personel ve oyuncularla ilgili birkaç soru

Hybrid View

İkincide Doktorların Öyle Bir Şeyi Olamaz Doktoru Sadece Uzun Boylu Oyuncular Zorlar

Doktorda Önemli Özellikler;

- Fizyoterapi

- Kararlılık / Azim

- Disiplin

- Motive Olma

Bunların Yüksek Olması Daha Üst Düzey Doktor Olduğunu Gösterir.

Üçün Cevabı İse Zaten Öyle Birşey Var Genie'de Oyuncu Raporunda Belirtiliyor Aşağıdaki Resimde Olduğu Gibi;

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Üçün Cevabı İse Zaten Öyle Birşey Var Genie'de Oyuncu Raporunda Belirtiliyor Aşağıdaki Resimde Olduğu Gibi;

genie zaten var bende ve kullanıyorum zaten ama sorum o değildi yeni oyuna geçince zaten oraya bakıp durumları görüyorum zaten mesele oyuna girmeden yani YENİ OYUNA BAŞLAMADAN (bilen bilir mehmeditör boşuna demiyolar) editörden takım üretiyorum oyuna başladığımda bakıyorum bitiriciliği 17-18-20 olan adama orta saha diyor veya gk yapıyorum genie ye bakınca dmc diyor o yüzden kendim OYUN ÖNCESİ değer girmem için bana öyle bişey lazım da.

yani oyuna girince düşündüğüm mevkiler çıkmıyor adamın adını forward yapıyorum bitiriciliği iyi ama genie ye bakınca orta saha diyor gk a dmc diyor o yüzden bi program olsa da oyun öncesi o değerleri girsem dediğim adam benim dediğim mevkide iyi oynasa diye diyorum fmrte de kullanmak istemiyorum açıkçası bu değerleri değiştirmek için.

Mesaj Yetkileri