Bursa'nın Nevşehir kampı başladı
Dün akşam hafif bir ter idmanı yapan Bursaspor, bu sabah Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Egemen ve yeni transferlerden Rumen futbolcu Pancu bacağındaki ağrı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı. Bu arada, Standart Liege takımında forma giyen ön libero Erdem Uçar da kampa katıldı. Kamp süresince denenecek genç oyuncu, Teknik Direktör Raşit Çetiner'in olumlu rapor vermesi durumunda transfer edilecek.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Türkmehmet, Nevşehir'de iyi bir çalışma ortamı bulduklarını belirterek, yeni transferlerle takımın oldukça güçlendiğini kaydetti. Takıma çok sayıda transfer yapılmasının uyum sıkıntısına neden olacağını düşünmediğini belirten Mehmet Türkmehmet, "Yeni transferlerimizin hepsi çok iyi arkadaşlar. Ben bir uyum sorunu yaşayacaklarına inanmıyorum. Onların da takıma katılmasıyla daha güçlü bir hale geldik. Süper Lig'de oldukça iddialıyız. Başarılı olmak için çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni transferlerden Bekir Ozan Has ise Bursaspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı takımda kalıcı olacağını söyledi. Has, "Büyük bir camiaya geldim. Bursaspor'da kalıcı olmak istiyorum. Orta sahada oynayan çok sayıda futbolcu ağabeylerim var. Ama ben buraya savaşmaya geldim ve kendime güveniyorum" dedi.

Kaynak : İHA