Beşiktaş'tan Taraftara Çağrı
Beşiktaş Kulübü, Beko Basketbol Ligi’nde yarınki Beşiktaş Cola Turka-Olin Edirne maçına taraftarların beyaz kıyafetler giyerek gelmeleri çağrısında bulundu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, antrenör Ergin Ataman’ın göreve gelmesinin ardından iyi bir çıkış yapan ve zirveye aday olduğunu gösteren erkek basketbol takımının, Olin Edirne maçını da kazanarak başarılı performansını sürdürmek istediği kaydedilirken, şu ifadelere yer verildi:
”Taraftarlarımızın, Akatlar BJK Cola Turka Arena’da yapılacak olan mücadelede desteğe ihtiyaç duyan takımımızı, tribünleri doldurarak motive etmesini bekliyoruz. Bu önemli mücadelede takımımızı motive etmek için taraftarlarımıza önemli bir görev düşüyor. Taraftarlarımızın maça beyaz kıyafetlerini giyerek gelmeleri ve tribünde karnaval havası estirmeleri takımımıza da iyi bir motivasyon olacak. Haydi siz de beyaz kıyafetlerinizle tribüne gelin, Akatlar’daki basketbol şenliğini kaçırmayın.”
Öte yandan, Beşiktaş Kulübü tarafından taraftarlara servis hizmeti verileceği aktarılırken, saat 15.00′de başlayacak maç için saat 13.00 ile 14.30 arasında Zincirlikuyu Metrobüs Durağı önünden ring seferleri düzenleneceği ifade edildi.
Beko Basketbol Ligi’nde yarın yapılacak Beşiktaş Cola Turka-Olin Edirne maçının biletleri de satışa sunuldu. Karşılaşmanın bilet fiyatlarının, protokol tribünü için 150 TL, bench arkası için 50 TL, diğer tribünler için ise 10 TL olarak belirlendiği açıklandı.
basketdergisi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türk Telekom Savunmasına Güveniyor
BEKO Basketbol Ligi’nde çıkış arayan Türk Telekom, Efes Pilsen’e odaklandı. Antrenör Timuçin Meriç, taraftarlarının desteğiyle bu zorlu maçı kazanmak istiyor.
“Beş haftadır kayıplar takımı olumsuz etkiledi” diyen Meriç, şöyle devam etti: “Ankara’da bu kötü seriye kazanarak, dur demeyi planlıyoruz. Evimizde oynadığımız son iki maçı, birer sayı ile kaybettik. Ligin ilk yarısında Efes Pilsen’i yenmiştik. Tekrar yenebilmek için elimizden geleni yapacağız.”
Son Galatasaray maçında iyi savunma yaptıklarının altını çizen Antrenör Timuçin Meriç, “Ancak düşük yüzde ile şut atmaya bu karşılaşmada da devam ettik. Beni memnun eden, ortaya koyduğumuz mücadele ve savunma. İşte bu sert savunmayı, Efes’e karşı da yapıp, kazanmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı, bu zorlu maça bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” diye konuştu.
23.haftanın açılış maçı olan Türk Telekom-Efes Pilsen mücadelesi, 25 Mart Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 18.30’da başlayacak.
turkbasket
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taştimur: "Zor Bir Maç Bizleri Bekliyor"
Olin Edirne başantrenörü Gökhan Taştimur zorlu serinin ikinci ayağı olan ve Cumartesi günü İstanbul Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak olan Beşiktaş Cola Turka maçı öncesinde yazılı bir açıklama yaparak maçla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Kazanan taraf olmak istediklerini belirten Taştimur şunları söyledi: “Fenerbahçe Ülker ile başlayan zorlu seriye Cumartesi günü oynayacağımız Beşiktaş Cola Turka maçı ile devam edeceğiz. Beşiktaş Cola Turka son dönemde hem yerli hem de yabancı oyuncu transferleri ile çok kuvvetli olan mevcut kadrosunu daha da kuvvetlendirdi. Bizi Akatlar’da çok zor bir maçın beklediğini söyleyebilirim. Tabii ilk sezonumuzda ve daha ligin bitimine 8 maç varken 13 galibiyete ulaşmamız ve 7. sırada bulunmamız oyuncularımı çok motive ediyor. Çünkü onlar en azından bulunduğumuz bu yeri kaybetmemeyi hedefliyorlar. Beşiktaş Cola Turka maçında da, diğer maçlarımızda olduğu gibi kendi basketbol düzenimizi sahaya yansıtacağız. Umarım kazanan taraf biz oluruz”.
turkbasket


Alıntılı Yanıtla