MUHABİR :Öncelikle merhabalar sayın Yıldırım. Teknik direktörlükte ilk takımınız Kayserispor oldu. Bu ilk deneyiminiz,hedefleriniz ve düşünceleriniz nelerdir,kısaca bahseder misiniz?
V.YILDIRIM:Merhaba,sizin de belirttiğiniz gibi bu ilk deneyimim olacak. İlk macerama memleketimin takımında başlamak hayal bile edilemeyecek mutluluktur benim için. Yönetim ile aramızdaki samimiyet ve sağduyulu yaklaşımlar devam ettiği sürece takımımızın önünün açık olacağını söyleyebilirim. Tabiki hedefimiz bu sezon Avrupa'ya katılabilmektir. Bu sayede takımımızı Avrupa Arena'sında tanılabilirliğini arttırmaktır.
MUHABİR :Peki yönetimin 1.5 MN bütçe vermesini nasıl karşılıyorsunuz?
V.YILDIRIM:Yöneticiler takımın finansını dengede tutabilmek adına böyle kısıtlamalar yapabilir,hoş karşılıyorum. Cangele ve Mehmet Eren Boyraz'ın talipleri gerçekten fazla. Eğer iyi bir ücretle gelirlerse neden satmayayım. Hem kendi bütçemizi sağlamış oluruz,hem de finansa katkımız olur.
MUHABİR :Cangele'nin satılmasını taraftar hoş karşılamaz diye düşünüyorum,bu konuda ne söyleyeceksiniz?
V.YILDIRIM:Açık konuşmak gerekirse Cangele de gitmek istiyor. Artık yeni heyecanlar yaşamak istiyorum diyor. Oyuncum istiyorsa ve teklif de uygun olursa satmaktan başka çaremiz yok.
MUHABİR :Oyuncularla iletişimde nası bir tavır izlemeyi düşünüyorsunuz?
V.YILDIRIM:Oyuncularımla abi - kardeş ilişkisi kurmayı düşünüyorum. En azından ilk izlenimlerim bu yönde. Takımın bir aile havasında olması gerekir. Bunun oyun olduğunu unutmamak lazım.
MUHABİR :İlk antremandaki tavırlarınıza bakarak sizin ; Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural gibi sinirli bir yapıya sahip olduğunuz söyleniyor.
V.YILDIRIM:Ee tabi biraz sinirli olduğumu gizleyemem. Bu benim yapımda var,elimde olan birşey değil. Birden parlayabiliyorum,ama iletişime bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü oyuncularıma bunu uygun bir dille belirttim. Maç anında,onları ateşlemek adına birkaç harekette bulunabileceğimi söyledim.
MUHABİR :İlk röportajınızı bizimle yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
V.YILDIRIM:Ben teşekkür ederim.
MUHABİR :Son olarak özetle bir cümlelik birşey söyleseniz ne derdiniz?
V.YILDIRIM:Ligde zayıf takım yok,çok çekişmeli bir lig olacak ama Anadolunun Yıldızı Şahlanacak onu söylemeliyim...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------