Sezonu sonunda bitirdim ancak çok zor oldu oyundayken PC 7 kere restlendi buna rağmen oyunu bitirdim ancak save yanacak diye korkmadım da değil maçlara çok zor giriyordum...
Arteta ve Vargas'tan başka transfer yapmadım...Bir kaç oyuncumu satmama rağmen istediğim miktara ulaşamadım...
Sezon Sonu :
EPL'de Oynadığımız Maçlar ve Golleri Atan Oyuncularımız :
EPL Puan Durumu :
Müthiş bir lig oldu şampiyonluk yarışını 4 takım son maça kadar sürdürdü Chelsea'nin galibiyet alması durumunda şampiyon olamıcaktık ancak Chelsea berabere kalınca işler değişti ve Birmingham'ı 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluğa son haftada uzandık...3 Hafta önce ise Chelsea ile aramızda 5 puanlık bir fark vardı onlarda Cech'in sakatlığı bizim için çok büyük bir avantaj oldu...Şampiyonluğumuzda ara transferde aldığımız oyuncular Vargas ve Arteta'nın payı büyüktü...
ŞL'de Oynadığımız Maçlar,Golleri Atan Oyuncularımız ve Final Maçı :
FA Cup'ta Oynadığımız Maçlar,Golleri Atan Oyuncularımız ve Final Maçı :
Çok kolay kuralar sayesinde şampiyonluğa uzandık bizi tek zorlayan ekip Yarı Final'de Liverpool oldu ancak onları da 2 golle geçmesini bildik...Final ise bizim için çok kolaydı rakibimize sadece 1 şut attırdık...
Bu arada SÜper Kupa maçını bu gece ve ya yarın yapıp genel değerlendirme ve save ile birlikte siteye eklerim...