Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

26 70.27%
  • Bursaspor kazanır

8 21.62%
  • Berabere biter

3 8.11%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [27. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Penaltıyı görmedi diyelim. Metin Şentürk olsa orada geri pası verir.

nesi geri pas yahu?! geri pas dediğini şey kaleciye atılmalı, İbrahim refleks olarak topa müdahale etti rakipten, kaleciden önce, devamında Ivankov atlayıp tuttu topu, Semih'te zeki adam, boynunda eli görünce bırakıverdi kendini yere. Çirkeflik olduğu zaman Lugano ile ikisinin eline su dökemez. Orta sahada arkadan Miller'ın topuğuna bastı, benim canım yandı!
    Semih'in de bir hakemi dövmediği kaldı? Bu adamlara kendileri yüz veriyor, küfür el hareketi herşey var kart yok. peh!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ata sporumuz canım penaltıyla ne alakası var

Hiç yani. Ata sporumuz sonuçta.

Fenerasyon çalışmıyor galiba? Ağlıyordu herkes hakemlerle şampiyon oluyorsunuz diye. Hani nerde sözde Fenerasyon?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdarın topla alakası yok direk semihi de marke ediyo tabi oyun kurallarında mı kolunu boynuna dolamak bilmiyorum büyüklerimiz daha iyi bilir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şunun geri pas olduğunu 6 yaşındaki çocuk biliyor. Bravo Kuddisi Müftüoğlu böyle devam.

Rezalet bi ilk yarı geçirdik. Kimin nerde oynadığı belli değil. Özer ve Niang'dan kanat oyuncusu olmuyor çok açık ve net. 2.yarıda birden fazla değişiklik yapmamız gerek bana kalırsa. Uğur Boral ve Stoch/Dia değişiklikleri bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    nesi geri pas yahu?! geri pas dediğini şey kaleciye atılmalı, İbrahim refleks olarak topa müdahale etti rakipten, kaleciden önce, devamında Ivankov atlayıp tuttu topu, Semih'te zeki adam, boynunda eli görünce bırakıverdi kendini yere. Çirkeflik olduğu zaman Lugano ile ikisinin eline su dökemez. Orta sahada arkadan Miller'ın topuğuna bastı, benim canım yandı!

Abi Tamam Takımınızı Savuncaksınızda Allah Aşkına Şu Pozisyonada Penaltı Değil Demeyin .. Boğazladı , Sarıldı Daha Napsın ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lugano'nun Miller'a yaptığı faulde benim de içim gitti yahu ya bir şey olsaydı...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Şunun geri pas olduğunu 6 yaşındaki çocuk biliyor. Bravo Kuddisi Müftüoğlu böyle devam.

Rezalet bi ilk yarı geçirdik. Kimin nerde oynadığı belli değil. Özer ve Niang'dan kanat oyuncusu olmuyor çok açık ve net. 2.yarıda birden fazla değişiklik yapmamız gerek bana kalırsa. Uğur Boral ve Stoch/Dia değişiklikleri bekliyorum.
    Özer'den bırak kanadı, tüy bile olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer maçı Bursaspor kazanırsa Fenerbahçe'ye yazık olacak.Kuddusi Müftüoğlu yine yapmış yapacağını.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

birşey yok o pozisyonda ikili mücadele o Semihide geçen ki oscar ödüllerine neden çağırmadılarsa şaşırdım valla. alırdı bir ödül...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

özerden kanat oyuncusu olmuyor da ne oluyor ben çözemedim
    kendini toparlayamadı sanırım daha ama neyse

Maç bitsin aynı pozisyonun diğer açılarını da göstericem. Bakış açısı yani Şimdi riske etmeyeyim yayını zaten zor girdim, tekrar aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum. Semih'in sağ eli Serdar'ın şortunda, el boğazda değil, sarılı ama bir baskı yok. İkili mücadele ceza sahası içinde, Semih kurtulmaya, Serdar kaçırmamaya çalışıyor bu kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ata sporumuz canım penaltıyla ne alakası var

Serdar Aziz'in yaptığı müdahale gayet makul. Karar doğru..Ben o hareketi genelde filmlerde görürdüm, hani şu boğma veya boyun kırma sahnelerinde. Semih de garibim ne yapsın, hakem hareketi görmüyor diye kendini yere bıraktı - gerçi başka türlü kurtulamaz ordan ya neyse -

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Maç bitsin aynı pozisyonun diğer açılarını da göstericem. Şimdi riske etmeyeyim yayını zaten zor girdim, tekrar aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum. Semih'in sağ eli Serdar'ın şortunda, el boğazda değil, sarılı ama bir baskı yok. İkili mücadele ceza sahası içinde, Semih kurtulmaya, Serdar kaçırmamaya çalışıyor bu kadar.
    aynen katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2. yarıda ;

Uğur----Topuz---Özer---Dia

------------Alex-----------------
    --------------------Niang-------

düzeniyle çıkılabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    birşey yok o pozisyonda ikili mücadele o Semihide geçen ki oscar ödüllerine neden çağırmadılarsa şaşırdım valla. alırdı bir ödül...
    İkili Mücadelede Boynuna Sarılmak , Boğazlamak Serbest..

ayrıca Metin Şentürk Fenerbahçe'li değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazıları kendini yere atmış falan demişte;

Ben sizi boğazlayayım bakalım nasıl kurtulacaksınız. Kendinizi yere bırakırsanız çünkü ağır bir acı hissedersiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kuş, kanat, but, kuş tüyü... Öyle birşey işte. Özer'den futbolu bir kuşa benzetirseniz, hiçbir şey olmaz. Beslenen umutlara yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diğer bi açı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kuş, kanat, but, kuş tüyü... Öyle birşey işte. Özer'den futbolu bir kuşa benzetirseniz, hiçbir şey olmaz. Beslenen umutlara yazık.
    Özer'ı şu formuyla oynatmak ona daha fazla zarar veriyor aslında. Hem zihnen hem de fiziken hazır değil maç oynamaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diğer bi açı

Garibim kurtulmaya çalışıyor ne yapsın. Şuna penaltı değil diyen ya Bursa'lıdır, yada futboldan anlamıyordur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

bakın bu açıdanda semih'in Serdar ı çektiği görülüyor. Bence bize faul verilmesi gerekirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir başka açı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Doğru Bursa Lehine Verilmesi Gerekiyordu . Semih Güzel Rol Yapmış . Boğazlanan İnsan Kurtulmak İçin Şort Mu Çeker Canım . Yere Atmış İşte Kendini Yoksa Boğazlanan İnsan Kurtulur Ne Var Ki ..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu sayfayı resimlerle renklendiren arkadaşa teşekkür ediyorum tam bir görsel şölen oluyor

Semih'in pozisyonunu değerlendirmek için buradaki resmin arka tarafına, Semih'in sağ koluna da bakmak lazım aslında. Serdar Aziz de iyi topçuymuş, belki iki serdar ilerde milli takım ikilisi olurlar stoperde. Aykut Hoca tüm kartlarını sahaya sürmüş klübede destek vermede sıkıntı olabilir. Özer bence de bir hayal kırıklığı, M. Topuz da bu gazla ya kendini, ya rakibini bir zaman fena sakatlar. Daha sakin olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bakın bu açıdanda semih'in Serdar ı çektiği görülüyor. Bence bize faul verilmesi gerekirdi.
    Kurtulmaya çalışıyor. Şayet o pozisyonda Semih'in yerinde ben olsam maçı bırakır rakibe saldırırdım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hatta Semih'e kırmızı kart + Bursa hanesine de bir gol yazılmalı ki adalet yerini bulsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Üff fanatizmin sınırları zorlanıyor yine. Bırakın kardeşim maç sonunda konuşursunuz sonuca göre ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer yine sahanın en çok koşanı. Ama boş boş koşuyor işte. Neredeyse ona giden her topta takımı frenliyor.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri