Abi özelliklemi her kariyerde ilk sezon 150 Mn para harcıyon.
Başarılar abi takım harika olmuş.![]()
120 M € para harcamışsın hala kalede Ufuk Ceylan olmamış yani..
Atletico dışında sonuçlar güzel Turgay abiBaşarılar diliyorum
Kadro süper bu takım ligde her maçı kazanıp şampiyon olmassa taraftara ayıp![]()
başlar başlamaz transferlerde 48 aya da bağlansa 128 milyon nasıl harcanıyor bu da ayrı bir muamma..ki Galatasarayında okadar içeride okdar borcu var..
bu tür şeyleri aştıgımızı sanıyodum forumlarda.. oyunu actıgımda resimli olarak neyi nasıl yaptıgımı anlattıktan sonra bazı seyler degişene kadar bir daha asla ve asla kariyer böLümünde kariyer yayınlamayı düşünmüyorum bazı şeyleri gözden geçirme zamanı geldi diye düşünüyorum
Not : dünkü çocuk degiliz hile yapalım..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hile yaptığını direkt olarak ima etmeye çalışmamıştım.Muamma derken yani böle birşeyin olması çok saçma ve mantıksız demek istiyorum.Bende yıllardır managerlik oynuyorum buna benzer birşey görmemiştim.Merakımdan denemek için Gs kariyeri açtım 11.3 yamasıyla..transfer bütçesi 1 M küsür euro Sattığım oyuncuların toplamı 20 milyon euro.. Hazard,Ömer Toprak,Sissoko toplam 60 m euro tuttu.tabi board para yok dedi borçlan dedim aldık..Pastore direk kontrat yapmayı kabul etmedi.M'vila ve Hernandes de alamadık çünkü para olmadığı için transferi ertele yada iptal çıkıyor.Yani hazard,ömer,sissoko u aldıkdan sonra bırak 3 oyuncu daha almayı ( hernandes,m'vila,pastore ) 1 oyuncu daha bile alamıyoruz.
Last edited by darbe06 : 11.Nisan.2011 at 14:57
Arkadaşlar her oyunda 1m bütçeyle başlanmıyor.Bana 6 küsürlü geldi.Sonra kewell dı ardaydı sata sata 20 mn oldu.20 milyondan sonra 48 ay olayı ile aldıktan sonra son tranferlerde adjust budget olayı falan oluyor.Normal yani bu transferler.
hmmm.. transfer giderlerini alın 4 le carpın bakın bakalım ne kadar fark var birde 9 m € yönetimin bagısı var onuda unutmamak gerek. oyuncuların imza tarihleri aynı günlere denk geldigi için bütceye takılmadı. ve ayrıca oyunculara 5 mac bittikten sonra yükselen bir kontrat secenegi sunuyorum oyunculara.. bu serilerde kacıncı oynadıgım seridir. hatırlayamıyorum fm 05ten beri oynuyoırum heralde fm yi fakat bu kadar basit transfer hamlelerini nerelere cekiyoruz onu anlayamıyorum. emekci olalım baltacı degil...hani ispat edecek bir durum da göremiyorum ama isteyene özel uıpload edebilirim sogudugum icin kariyere devam etmeyecem.. yoruma acık bir konu olarak kalsın bu konu. ama gercekten cok yazık. uzanılamayan ciger misali mundar olduk gitti.. ne diyelim hile diyenlerin canı sağolsun
![]()
ayrıca dip not ekleyeyim hile yapmıs olsaydım eger. neymarı da almadan bırakmazdım..![]()