maçın başında semihin eliyle aldığı pozisyondan sonra düdükten sonra topu kaleye göndermedimi ben mi uyduruyorum (ki semihin alışı da sarı kart)? geri pas diyorsunuz benim bildiğim pas kontrollü verilir, adam ayakta duramıyor geri pas derdindesiniz. ha birde tabi 11 adamın kuddisiyi sarması da var. semihin en kol hareketleri falan..

hediye falan filan pek basitleşmesek lig daha güzel olur. dünyayı kendi çevrenizde dönüyor gibi bakmayın. böle kuru iddalarınızla kirlettiğiniz takımlar taraftarı seyircisi olan klüpler. KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ART NİYET ARAMIYORUM BU İDDALARIMDA; Kayserispor'un fenerbahçeye kaleyi bulan şutu yokken bize 3 tane attı, 3 tane de atabilirdi, ilk 15 dakika 20 hata yapan Konyaspor defansı bize karşı tek hatasız maç tamamladı. Ankaragücü Bursaspordan 15 dakikada 5 gol yedi, biz bir 90 dakika açamadık defanslarını.. misal bunlar, günden günei haftadan haftaya takımların performansı değişir, konsantrasyonları değişir. bu doğaldır.

Son örnek kendi takımımdan, ilk yarı oyunumuza, ikinci yarı oyunumuza bakın, stres falan filan açıklanabilecek durumlar olmasa, bir orta sınıf takım olsak tanınmayacak bir değişim haftalar içinde. Kendimizi değil başkasını yaksak miller şike der.Şimdi bu maçlara asılmama vs gibi bir durum mu?

Son söz,

Eski bir anadolu takımı başkanı vardı efendi bir adam. bir istanbul takımı deplasmanına gelmiş isim vermeyim, o takım da şampiyonluğa oynuyor, ilk yarı gergin bir maç, oyuncular ıslıklanıyor, 'satılmışlar' naraları tribünlerden.. Sonra rüzgar dönüyor terse, ev sahibi 4-0 kazanıyor. Maç sonunda iki takım alkışlanıyor, güzel örnek bir son, maç programlarında tebrikler o takımın taraftarına.

ama o başkanın bir lafı var ufaktan kaybediliyor. 'Biz geldik buraya, 4-0 yenildik, efendi gibi uğurlandık. acaba yenilmesek de bu saygıyı görürmüyüz.' diye.

güzel bir laf, anlamlı da. Nese..

Bir Trabzonspor taraftar hala bence favori Fenerbahçedir.