Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş Kazanır
-
Berabere Biter
-
Gaziantepspor Kazanır
-
Açık açık söyleyeyim ve parantez içinde kendi görüşüm olduğunu da belirteyim ki tartışma uzamasın ; Bülent Yıldırım ismi beni biraz endişelendiriyor.
Atınç'a gelecek olursak , teknik açıdan tabii yaşının da getirdiği bir olay bu biraz zayıf. Topu oyuna sokmada sıkıntılar yaşayabiliyor. Cenk Tosunla da başa çıkabileceğini pek sanmıyorum en azından şu zaman diliminde. Toraman'a yardımcı olması yeter bu konuda. Ernst-Necip ikilisinin defansımıza fazla iş bırakmayacağı düşüncesindeyim. Özellikle Necip , son zamanlardaki yükselen formu beni en çok rahatlatan olay ve tabii ki Guti'nin takıma gelecek olması.
-
Aurelio stoperde oynamak için fazla yavaş bence, tecrübesiz de olsa o mevkinin adamı olan Atınç'ın oynamasını tercih ederim. Kaybedersek de Aurelio ile değil, Atınç ile kaybedelim.
Bu maçta beni bir hayli korkutuyor. Son 6 sezonda 4 Türkiye Kupası almış bir takımız, yine favoriyiz ama bu dönemde ne zaman nasıl oynayacağımız belli olmuyor.
Cenk, Hilbert, Toraman, Atınç, İsmail, Ernst, Necip, Guti, Quaresma, Simao, Almeida ilk onbiri bekliyorum, umarım Antep'i eleriz. Başarırsak finalde Belediye veya Gençlerbirliği karşısında fazla zorlanmayacağımıza inanıyorum, zor olan Antep.
Mesaj Yetkileri