Sayfa 6 / 220 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bildiğim kadarıyla Beşiktaş küfürden dolayı 4. uyarısını aldı ve 4 uyarının karşılığı da seyircisiz oynama cezası. Son Kayseri maçında da çok fazla küfür vardı; 4. uyarı normal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

BEŞİKTAŞ BORÇLARINI ÖDEDİ!

Beşiktaş'tan UEFA kriterlerini yerine getirmek için büyük adım.

Beşiktaş Kulübü, UEFA kriterlerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdürürken, futbolcularına geçmişe dönük olan alacaklarının tamamını ödedi.
    2012 yılında itibaren hayata geçecek olan UEFA Kulüp Lisans sistemi gereğince, özellikle Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin maddi yapılarını belirli dengelere oturtmaları gerekiyor. Türk kulüplerinin önümüzdeki yıldan itibaren Avrupa kupalarında boy gösterebilmeleri için yerine getirmek zorunda oldukları bu maddi konularda Beşiktaş Kulübü bir süredir çalışmalar yapıyordu. Siyah Beyazlı kulüp, bir yandan gelir gider dengesini sağlamaya çalışırken, bir yandan da geçmişe dönük borçlarını ödeyerek kulübün maddi yapısını UEFA standartlarına çıkarmak için çaba sarf ediyor. Konu ile ilgili son çalışma ise futbolculara alacaklarının ödenmesi ile oldu. Takım kadrosunda bulunan ve Siyah Beyazlı kulüpten alacakları olan tüm oyunculara ödemeleri yapıldı.

Beşiktaş kulübünün oyunculara olan ödemelerin bir kısmını banka hesaplarına yatırırken, bir kısmını da senet olarak futbolculara verdiği öğrenildi.
    25 Mart Cuma günü tamamlanan ödemeler sonrası Beşiktaş Kulübü, futbolcularına geçmişe dönük alacaklarını ödemiş oldu. Siyah Beyazlı kulübün yeni sezon öncesi UEFA Kulüp Lisans kurallarını yerine getirmek için çalışmalarına devam ettiği ve yerine getirilmesi gereken diğer şartları da önümüzdeki haftalarda tamamlaması bekleniyor.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu borçları ödemek için Yıldırım Demirören'e borçlandı ne değişti sanki (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan Göndoğar yazdı az önce Twitter'da. Hakan Balta'yı Beşiktaş formasıyla görürseniz şaşırmayın diye. Sürpriz olabilirmi olabilir. Ahmet Yıldırım etkisi yaratır en çok.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

LOPES'DEN BOBO VE ALMEIDA ATAĞI!

Sporting Lizbon'da yapılan seçimler sonrasında başkanlığa seçilen Godinho Lopes, Beşiktaş'tan Bobo ve Almeida'yı transfer etmek için girişimlere başladı.

Portekiz'in önde gelen kulüplerinden Sporting Lizbon'da pazar günü yapılan başkanlık seçimi sonrası, rakibini 360 oy farkla geride bırakarak başkanlığa seçilen Godinho Lopes, Beşiktaş'tan Bobo ve Almeida'yı transfer etmek için temaslara başladı.

90 bine yakın kulüp üyesinin oy kullandığı ve tartışmaların yaşandığı seçim sonrası başkan olan Lopes'in, kulüp üyelerine verdiği sözler, Türkiye'den de bu seçimin takip edilmesine neden olmuştu.

Godinho Lopes seçimi kazanması halinde Real Madrid'den Ezequiel Garay, Manshester City'den Jo, Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Alex Sandro Da Silva, FC Copenhagen'dan Oscar Wendt, Braga'dan Alberto Rodriguez ve Beşiktaş'tan Bobo ve Almeida'yı transfer edeceklerini iddia etmişti.

Pazar günü kazanılan seçim sonrası Godinho Lopes ve arkadaşları zaman kaybetmeden transfer çalışmalarına başladı. Almeida'nın menajeri Jorge Mendes ve Bobo'nun menajeri Juan Figer ile temasa geçtikleri öğrenilen Sporting Lizbon yetkililerinin, yarın da Beşiktaş ile bağlantı kurmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Portekiz kulübünün bu iki oyuncudan birini mutlaka transfer etmek istediği bilinirken, şartların oluşması halinde her iki oyuncuyu da kadrolarına katabilecekleri kaydedildi.

Kulübün yeni başkanı Lopes'in bu transferlerle bizzat ilgilendiği ve ihtiyaç duyulması halinde İstanbul'a gelerek Beşiktaş yönetimi ile yüz yüze görüşmeyi düşündüğü de öğrenildi.

- DHA -

Verelim birini gitsin, iyi bir rakam verirlerse... Bobo Türk statüsüne geçecekse, kalsın bi zahmet... Gerçi daha kontrat yenilemedi, bedava da gitme ihtimali var, giderse bence başarılı da olacaktır...

Hakan Balta nın gelmesi ise bizim için gayet iyi olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta'ya gerek yok ki(formda geldiğini varsaysak bile), Ekrem o bölgede oynayabiliyor, alttan Doğukan da İsmail'in alternatifi olabilir 1-2 senede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta mı? Ezeli rakip taraftarlarının sezon başından beri sayıp sövdüğü adamı Beşiktaş ne yapsın? Ayrıca İsmail var olmadı Ekrem iki ayağını da kullanamayan biri olduğu için oraya geçer farketmez En olmadı Doğukan Pala var. Zaman içinde tecrübe kazanarak iyi bir yedek olur. Tek dezavantajı , rakibi İsmail'in de kendi gibi genç ve uzun vadede Beşiktaş'a hizmet edecek bir oyuncu olması.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kesinlikle olmasın balta.sağ bek ihtiyacımız var bizim ama illede sol diyorlarsa hasan aliyi alsınlar hatta kayserinin bütün defans hattı gelsin.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

stoper olarak alacaklardır belki Balta'yı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bize iyi bir sağ bek ve stoper şart kesinlikle. Serdar Kesimal gelirse çok iyi olur. Ayrıca iyi bir golcü ve Guti'ye alternatif bir hücuma dönük orta saha da şart. Başka da transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hakan Balta mı? Ezeli rakip taraftarlarının sezon başından beri sayıp sövdüğü adamı Beşiktaş ne yapsın? Ayrıca İsmail var olmadı Ekrem iki ayağını da kullanamayan biri olduğu için oraya geçer farketmez En olmadı Doğukan Pala var. Zaman içinde tecrübe kazanarak iyi bir yedek olur. Tek dezavantajı , rakibi İsmail'in de kendi gibi genç ve uzun vadede Beşiktaş'a hizmet edecek bir oyuncu olması.
    Ekrem iki ayağını da kesinlikle kullanamıyor Mümkünse bir yere geçmesin...

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    stoper olarak alacaklardır belki Balta'yı.
    Ben biraz da bunu düşünerek iyi olur demiştim. Bence Hakan Balta çok kötü bir oyuncu değil. Tabi ki şartlarda önemli, ben Galatasaray ın çok düşük miktarlara göndereceğini düşünüyorum.
    Şu an Galatasaray ın durumu gayet kötü, taraftar neredeyse takımın tamamından şikayetçi ama bence tek tek ele alınınca berbat bir takım değil.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bize iyi bir sağ bek ve stoper şart kesinlikle. Serdar Kesimal gelirse çok iyi olur. Ayrıca iyi bir golcü ve Guti'ye alternatif bir hücuma dönük orta saha da şart. Başka da transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
    Guti yi yedekleyecek birine kesinlikle ihtiyacımız var ama bunu Fernandes ya da başka bir yabancı oyuncuyla değilde Türk statüsünde bir oyuncuyla doldurmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakan Balta'yı alınca Sabri ve Gökhan Zan'ı da verir Galatasaray belki sağ bek ve stoper açıklarını kapatırız. Bonus olarak da BAM üçlüsünden en az ikisini alana üçüncüyü bedava verirler orta saha sııntısı da kalmaz. Stancu'yu da alabilirsek yeme de yanında yat.

Hakan Bata imiş pehhhh.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

olmadı Ekrem iki ayağını da kullanamayan biri olduğu için oraya geçer farketmez
    burayı okuyunca gerçekten sesli güldüm

Gerek yok Hakan Balta'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakan Baltanın Manisa'dan Galatasaray'a geldiği dönemde yaptığı çıkıştan sonra keşke biz alsaydık diye düşünüyordum.Lakin şu sıralar acayip bir düşüşte.Bize gelip toparlanır mı? Daha az riskli bir transferi tercih ederim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"F.Bahçe ve G.Saray beni istemişti"
    Beşiktaş'ın gelecek vaad eden başarılı genç futbolcusu Necip Uysal, siyah beyazlı kulübün dergisine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2011 Perşembe - 13:24
    AA
    Beşiktaş'ın genç futbolcusu Necip Uysal, siyah-beyazlı takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi dergisinde röportajı yer alan Necip, Ertuğrul Sağlam döneminde A takım ile birlikte çalışmaya başladığını belirterek, "Ben hiçbir zaman 'şans bulamam' diye bir düşünceye kapılmadım. Tamam gencim ama kendimi her zaman takımdan biri olarak, eşit gördüm.

Futbolumun üzerine koymak için çalıştım. Herkes 2 kere yapıyorsa ben 3 kere yaptım. Uykuma, yemeğime dikkat ettim. Burada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN UMUDUMU KAYBETMEDİM"

Necip Uysal, Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasından sonra Mustafa Denizli'nin takımın başına geldiğini ve kendisini güçsüz gördüğü için PAF takımına gönderdiğini dile getirerek, "Mustafa hoca beni biraz güçsüz gördü, haklıydı da. PAF takımına gittim ve çok çalıştım. Daha çok kuvvetlendim.

Ümit Milli Takım'a gittim, Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynadım. Milli takım benim için çok büyük bir çıkış oldu. Milli takımdan döndüğümde Mustafa Denizli beni sezon başı kampına aldı ve maçlarda da oynattı. Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren Necip, "Mesela baktığınızda Guti, 14 yıl Real Madrid'de oynamış bir isim. Nasıl pas verdiklerine, pas alışlarına, topla nasıl döndüklerine, her şeylerine bakıyoruz. Hepsinden bir şey almaya çalışıyorum" dedi.

Bu sezon çok maç oynayarak, takıma adapte olduğunu ve özgüven kazandığını anlatan genç futbolcu, "Orta sahada oynayan bir futbolcunun iki yönlü olması lazım. Ben de hem ofansif hem de defansif oynamaya çalışıyorum. Ama normalde defansımın daha iyi olduğunu söylüyorlar" şeklinde görüş belirtti.

"ÇORAPLARI İÇ İÇE KOYUP FUTBOL OYNUYORDUK"

Bayrampaşa'da ufak bir mahallede büyüdüğünü dile getiren Necip, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Babam belediyede şoför olarak çalışıyordu, hafriyat taşıyordu. Annem ev hanımı. Bir ağabeyim bir de ablam var. Her çocuk gibi ben de ağabeyimin peşine takılıyordum ve o da beni istemiyordu. Evdeyken ağabeyimle çorapları iç içe koyup futbol oynuyorduk. Zaten ağabeyim ve arkadaşları sayesinde futbola başladım. Mahallenin Teknikspor isimli bir amatör takımı vardı, 9-10 yaşlarında o takıma girdim. Babam her zaman bana destek oldu. Kendisi de zaten eski futbolcu, 1. Lig'e çıktığı dönemde İstanbulspor'da profesyonel olarak 1-2 sene oynamış. O nedenle futbolcu olmamı istedi ve her zaman bana destek verdi."

Genç futbolcu, annesinin maçlarda kendisi için endişelendiğini anlatarak, "Her zaman benim için dua eder. Her anne gibi o da bana bir şey olur diye çok korkuyor. Hatta maçın bitimine kadar dua eder. Eve gidince hemen sağıma soluma bakar, bir şey olmuş mu diye" dedi.

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY DA BENİ İSTİYORDU"

Necip Uysal, futbola başladığı Teknikspor'dan sonra bir süre Bayrampaşa Yeniyolspor'da oynadığını anlatarak, "Bu süre içerisinde diğer takımlar da beni izliyordu. Aynı dönemde Danone Türkiye Takımı'na çağrıldım. Hocamız Rıdvan Dilmen idi. Gazetecilerle, milletvekilleriyle yapılan maçlarda oynadım. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da beni istiyordu. Ben Beşiktaş'ı tercim ettim. Beşiktaş'ın minik takımında oynamaya başladım. Ben normalde forvet oynuyordum ama Sami hoca orta sahada oynamamı istedi ve o günden beri de orta sahada oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yıldız takımında oynarken, A takımın maçlarında statta top toplayıcılık yaptığını dile getiren genç futbolcu, "Şu anda o günleri düşündükçe çok tuhaf oluyorum. Mesela top toplayıcıyken, futbolculardan forma istiyorduk. Kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. Ama ben şu an biri bir şey istediğinde hemen veriyorum. Çünkü o formayı isterken ne düşündüklerini çok iyi biliyorum. Çok önemli bir kişiye sözüm olmadığı sürece formamı hep onlara veriyorum" dedi.

"OTOBÜSLE ÜMRANİYE'YE GELİYORDUM"

Kendisine bu yıl bir araba aldığını dile getiren Necip, daha önce tesislere toplu taşıma araçlarıyla gittiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
    "Bayrampaşa'dan Topkapı'ya minibüsle, oradan da otobüse binerek Ümraniye'ye geliyordum. Zaten genelde tesislerde kalıyordum. Otobüsle tesislere giderken, tanıyanlar çıkıyordu. Hatta bir maçın ertesi gününde yanımda oturan adam, gazetenin spor sayfalarını okuyordu ve orada benim fotoğrafım vardı. Bakmamaya çalıştım."

"İLERİDE İSPANYA'DA OYNAMAK İSTERİM"

Necip Uysal, ileride Avrupa'da futbol oynamak istediğini anlatarak, "Ama öncelikli hedefim Beşiktaş formasını sürekli giyen bir futbolcu olmak. Bir yerlere gelebilirsiniz ama orada tutunmak önemlidir. Ben bunu başarmak isterim. İspanya Ligi'ni takip ediyorum. Barcelona, Real Madrid maçlarını kaçırmıyorum. İleride İspanya'da bir takımda oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

"Şu anda o günleri düşündükçe çok tuhaf oluyorum. Mesela top toplayıcıyken, futbolculardan forma istiyorduk. Kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. Ama ben şu an biri bir şey istediğinde hemen veriyorum. Çünkü o formayı isterken ne düşündüklerini çok iyi biliyorum. Çok önemli bir kişiye sözüm olmadığı sürece formamı hep onlara veriyorum"

Sen adamsın adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okurken duygulandım resmen. Yeteneğinle olduğun kadar bu yaştaki kocaman yüreğinle de büyük topçusun Necip. Uzun yıllar Beşiktaşımız'a hizmet eder kaptanlığa kadar yükselirsin inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

FERRARI'DE ŞOK GELİŞME!

Ligde beklenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş'a Sivasspor maçı öncesinde sakatlık geçiren Ferrari'den kötü haber geldi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü, Futbol Komitesi Üyesi Prof. Dr. Mete Düren'in HABER1903'e verdiği bilgiye göre; Sağ alt baldırında ikinci derece yırtık tespit edilen Matteo Ferrari sezonu kapattı.

Haber1903

Oy oy oy, kaldık mı stopersiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aurelio toromana kaldık malesef. bu arada dün gece guti ver ersan reinada görüntülenmiş guticiğimiz gazeticelerle atışmış
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Listenin başında Kayserisporlu sol kanat oyuncusu Hasan Ali, stoper Serdar Kesimal ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk var. Gurbetçi Ömer Toprak, Tunay Torun ve Mehmek Ekici de Tayfur Havutçu'nun gözdeleri. Sivassporlu Ziya için de girişimler başladı. Bu oyuncular için kesenin ağzı mutlaka açılacak.

- FOTOMAÇ -

Fotomac'in haberi ama bu oyunculari almamizi isterim. Serdar Kesimal ve Ömer Toprak gelirse defansda kalileti Türk oyuncularimiz olur (Ersan ve Toraman ile 4 stoper). Mehmet Ekici Türkiye'ye gelmez bence ama gelirse yavas yavas Guti'nin yerine monte edilir. Sezer Öztürk ve Tunay Torun ofans'da kaliteli Türk oyuncularimiz olmasindan dolayi iyi transferler olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta Figo dönemi

Beşiktaş'ta Luis Figo devri başlıyor. Yıldırım Demirören'in Portekiz'in Porto Santo adasında yapacağı turistik yatırımda ortaklarından biri olan Luis Figo'nun gelecek sezondan itibaren Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevine soyunacağı iddia edildi. Portekiz basınında yer alan iddiaya göre şu anda Inter'in teknik heyetinde görev yapan Figo, siyah-beyazlı ekipte çok daha aktif bir görevde olacak. Figo, yeni teknik direktör getirilmesinde ve yapılacak transferlerde de sorumluluk üstlenecek. Figo, Beşiktaş'ın transferden sorumlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışacak.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, özel jetini Christiano Ronaldo'ya tahsis etti. Çarşamba günü Portekiz'in Porto Santo adasında, Figo, Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes ve belediye başkanı Roberto Silva ile bir araya gelen Demirören, daha sonra akşam 22:00 sıralarında Cristiano Ronaldo ile birlikte adadan ayrıldı. Ronaldo'yu özel jetiyle Madrid'e bırakan Demirören daha sonra İstanbul'a döndü.

DİĞER ÜNLÜ ORTAK KİM?
    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, menajer Jorge Mendes ve Madeira özerk bölgesi yöneticisi belediye başkanı Roberto Silva arasında geçen yatırım görüşmesinin detayları ortaya çıkıyor.

Ronaldo ile ortak olacak tek Türk Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören değil. Demirören ile birlikte 5 yönetici daha bulunuyor. Projenin ayrıntıları Mayıs ayında ortaya çıkacak.

Belediye Başkanı Silva, Türk yatırımcıların ismini vermekten özenle kaçındı. Kumunun şifalı olduğu iddia edilen adada yapılacak yatırımın bir bakıma sağlık yatırımı da olacağı kaydedildi.

Portekiz'in eski ünlü oyuncusu Figo da 50 ila 70 milyon euro civarında olacağı tahmin edilen yatırıma ortak olacak. Otel ve lüks villalardan oluşacak olan site Calheta bölgesinde inşa edilecek.

Bu arada Ronaldo, Porto Santo'nun kumlarının iyileşmede etkili olduğunu belirterek, Madrid'e dönerken yanında doğum yeri olan adadan bir miktar kum da götürdü.

fotomaç :/

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kaynak sağlam,fotomaç'sa olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Demirören, daha sonra akşam 22:00 sıralarında Cristiano Ronaldo ile birlikte adadan ayrıldı. Ronaldo'yu özel jetiyle Madrid'e bırakan Demirören daha sonra İstanbul'a döndü.
    Benide atıver Madrid'e be hacı demiş herhalde Ronaldo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ronaldo'yu özel jetiyle Madrid'e bırakan Demirören daha sonra İstanbul'a döndü.
    Bunu artık imzam yaptım, bayadır futbolla ilgili bir şeye bu kadar gülmemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki pisiklette önüne almış Ronaldo'yu. Arkadaş habere bak ya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de diyorum R.Madrid niye kendi sahasında yenildi

Alınganlık olmasın bizim başkan da olsa aynısını derdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün banlarım oğlum seni , geçen gün dellendirdin zaten biliyorsun

Bu arada kaynaktan dolayı hiç umutlu değilim ama Figo olumlu bir adım olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sanki pisiklette önüne almış Ronaldo'yu. Arkadaş habere bak ya
    İşte bu yoruma koptum

Haberin inandırıcılık değeri benim gözümde %0,01

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ntvsporda Beşiktaşın T.Drektörlük için Maradonayla ilgilendiği haberi çıktı
    bi fenerbahçeli olarak sonuna kdar destekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sanki pisiklette önüne almış Ronaldo'yu.
    Ekrem esprisinden sonra bu da müthiş yaa

Sayfa 6 / 220 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Mesaj Yetkileri