-
UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu Maçları
Pek şansımızın olduğunu düşünmüyordum ama Udinese'nin 4-3-1-2 ile Alexis Sanchez'i AMC'de kullanarak uyguladığı taktik bu takıma hiç uygun değil ve bedelini elenerek ödediler.Biz ise çok iyiydik,hakkettik ve büyüyoruz.
Karambole falan bir gol attılar,biz daha iyiydik 90+1!de de olsa attık ve yenilmeden eledik rakibimizi.
Artık mücadelenin kızıştığı tarihlere geldik.UEFA'da rakip yine İtalyan,takım Palermo.Yolun sonu görünüyor.
Ligde ise şampiyonluk grubundayız iyi bir puan farkı ile başlayacağız bu sebepten ötürü ligde biraz daha yedek ağırlıklı oynayacağız.
Ardı ardına 3 zor maç oynadık Palermo maçı öncesi ve çokta parlak bir performans gösterdiğimiz söylenemez.
Bu sürecin güzel haberi bilendiğimiz Palermo'yu evimizde yendik.Çok avantajlı bir skor alamasakta galibiyet iyidir.İki Palermo maçı arasında ki tek maçımız evimizde Zulte Waregem ileydi ve rakibe 4-0'lık bir mağlubiyet yaşatarak evine gönderdik.Belçika standartları için pek iyi bir ev sahibi değiliz.
Sicilya'da muazzam bir mücadele örneği sergiledik ve resmen "düşler sahnesindeyiz".bu maçın ardından yaşadığım sevincin tarifini yapamam,bu takıma yine çok ısındım,resmen yaşıyorum 
Ancak iş bu sefer bitti,tamam dedim.Sırada ki rakip Shakhtar zor olacak,zor.
Burada çok zorlu bir süreç bizi bekliyor bizi.Shakhtar maçı öncesi deplesmanda Mechelen'i 2-0 Club Brugge maçını yine deplasmanda 2-1 yendik ve artık hedef Shakhtar maçıydı.
Neler oluyor neler,rakip atamadı,biz affetmedik.Net pozisyona sokmadık rakibi biz de neti bulamadık ama yenmeyi başardık artık rüyayı yaşıyoruz.
Arada Anderlecht maçı vardı,evimizdeydi,gözümüzü kararttık eski bir dost Balasz Toth önderliğinde rakibi Cristal Arena çimlerine gömdük,fena gaza gelmiş haldeyiz.Şimdi radarımız da Ukrayna deplesmanında çıkacağımız tarihi bir maç var ve hedefimiz kiltlendik biz bu finali görürüz ve görüyoruz da...
Golü erken bulanın biz olması tüm gerginliğimiz aldı rahat oynadık,yine net pozisyon vermedik,yine pozisyon bulamadık ama tarihimizin şu ana kadar ki en önemli maçında amacımıza ulaştık sırada yine bizim için tarihi bir final var rakip Everton.
3 lig maçının ardından Bükreş'in National Arena Stadı'nda oynanacak UEFA finali vardı bizim için.Ligde koptuk gittik zaten bu 3 maçın benim için hiçbir önemi yoktu tamamen yedekleri sürdüm sahaya onlarda anca bunu yapabildiler...
Mesaj Yetkileri