2017 Yılına kadar nasıl geldik;

2010 - 2011 yılındaki ilk teknik adamlık deneyimime memleketimin takımı Adanaspor ile başladım herşey güzel başlamıştı fakat takımdaki bir türlü o hırslı ortamı oluşturamadık ve 10 haftada kan değişikliği için takımdan ayrıldım...

2012 - 2013 Sezonunda bir çok takımdan teklif aldım çoğusu büyük kulup Roma Everton vs.. öyle kulüpleri pek sevmiyorum ve Aston Villa mütevazi kadrosunla bana teklif yaptı biranda cazip geldi ve anlaşmaya vardık, neyseki oradada istediğim düzeni bulamadığım gibi 10. haftada yerimi başkasına bıraktım..

2013 - 2014 Sezonu Gaziantepspor ile bir anlaşma yaptık oradaki ortam hiç mi hiç tutmadı çünkü Adanaspor'daki o sağlam ekibin ruhunu bir türlü bulamadığım için oradanda çok fazla sürmeden ayrıldım ve başladık boş gezenin boş kalflağını yapmaya.

Vee Tam 1 Yıl 2 ay sonra Adanaspor ile tekrar masaya oturduk çok kötü gidilen sezonda halk tabirinde '' enkaz '' halindeki takımın sorumluluğunu aldım o sezonki aldığımın gerek seri galibiyetlerle gerekse beraberliklerle ligde çok iyi bir yükselmeyle 9. sırada tamamladık, istediğim ortamı hamuru bu takımda bu sezon biraz daha güzel gibiydi

2015 - 2016

Sezonu Çok güzel başladı ama kötü bitti, play off'lara kadar çıktık 4'lü grupda istediğimiz skorları alamadık ve süper lig isteğimizi 1 yıl daha ileri atmış olduk...

2016 - 2017

gelecek sezon için düşüncelerimizden hiç birşey kaybetmemiş halde başladık ve liderlik için süper lig için 14 yıllık özlem için harika bir sezon için mükemmel bir ekiple süper lig'e çıkmaya hak kazandık...

Ve Sırada 2017 - 2018 Spor Toto Süper Lig Serüvenimiz...

Devam edecek...