Belçika Süper Kupası maçı ile sezonun ilk resmi maçını yapıyoruz,kadroda yaptığımız büyük değişim oyunumuza tabi ki yansıdı.

Drenthe transferi içinde çok çabaladım,boştaydı.Adamı alamadım işin daha kötüsü Anderlecht'e geldi ve maçın başında Wright-Philips ona faul yaparak kırmızıyı gördü.

Lige rahat maçlarla iyi girdik yine...

Tarihi önemi bizim için büyük olan bir maça daha çıkıyoruz karşımızda Chelsea...

Maç önü iki takımın saha tertibi.

Chelsea ufak bir rotasyona gitmiş bu maç için.Bizim tarafta ise UEFA Finalinde gördükleri sarı kartlardan dolayı cezalı duruma düşen Kadlec,Khalil ve Zeman yoktu.

Zaten taktiğimiz Chelsea için ters,bir de 35'lik Drogba'ya bel bağlamaları onlara kaybettiren sebepti.Zhirkov ağır olan Terry'nin yanında bir kere kaçtı golü yaptı.Müzemize bir kupa daha götürdük.

ŞL'de rakiplerimiz belli oldu.Chelsea,At.Madrid ve Kopenhag ile oynayacağız zor bir yere düştük.

Ligde iki rahat maçın ardından bir kez daha Chelsea için hazırlık yapıyoruz.

herşey çok iyi gidiyordu,ta ki o Chelsea kornerine kadar.K.De Bruyne hiç bir tehlike bulunmayan pozisyonda rakibini acemice indirdi,A.Cole'de penaltıyı affetmedi.Kesin alacağımız 3 puandan olduk.

Ligde 3 maçımı daha geride bıraktık.3'te 3 yaptık.Devam eden süreçte Kopnehagen'e 84'te kornerden yediğimiz golle yenilmemiz bütün hedeflerimizi mahvetti.ŞL için hazırlanan kadronun bundan sonra burada devam etmesi pek imkan dahilinde gözükmüyor,tabi bir de buna A.Madrid yenilgisi eklendi.İlk 3 maç sonunda elimizde sadece Chelsea'den aldığımız 1 puan var.

Önümüzde içerde oynayacağımız A:Madrid maçı vardı ve kçok sert geçen maçı Zhirkov'un tek golü ile kazandık.Ligde galibiyet serisi ile ilerlemeye devam ediyoruz,aynı şekilde Belçika Kupası'nda da.Chelsea'ya deplasmanda da yenilmemize rağmen evimizde Kopenhag'ı yenerek Avrupa maceramızı yeniden UEFA Avrupa Ligi'ne taşıdık.

Bu kadro ile yine kupa 2'ye düşmek beni hayal kırıklığına uğrattı.Aldığımız tecrübeli isimleri sezon sonunda gönderirim.

UEFA'da 1.eleme turunda rakip Tottenham'a evimizde hiç acımadık.

Rövanş öncesi Mechelen'i devirdik ligde ve Londra'da li rövanşa hazırız.

Tuhaf bir maç oldu,futbol şansıda bizden yanaydı turu geçiyoruz.

Arkadaşlar kalan süreci tek tek anlatmak şu halimde biraz sor geldi ve geldiğim noktaya kadar ki tüm fikstürü ekliyorum.

Çok iyi bir grafikle geldik ligde şampiyonluğu ilan ettik.Belçika Kupası ve UEFA'da da finali görüyoruz.Om karşısında çok zorlandık ama elemeyi başardık.Daha önceki turda Benfica çokta zorlayamadı bizi oyunuyla.Karşıma Jose Mourinho'lu M.City gelince bu rüya da buraya kadarmış dedim ama takım müthiş bir ruh sergiledi onları da eledik.Ardarda ikinci kez finaldeyiz ve bir üçlemenin daha eşiğindeyiz.Finalde rakip CSKA Moskava.bu da kupanın bir ucundan tuttuğumuz anlamına geliyor bana göre çünü CSKA'nın bize rakip olabileceğini sanmıyorum.

Şimdi bizi buraya getiren gençlerin profillerini ekliyorum,artık oyuncularımızın ne kadar geliştiğini/gelişmediğini inceleyin...