Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

7 53.85%
  • Berabere Biter

1 7.69%
  • Gaziantepspor Kazanır

5 38.46%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor [ZTK Yarı Final 1.Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Beşiktaş - Gaziantepspor [ZTK Yarı Final 1.Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lig maçı sonuçlandığına göre artık açabiliriz bu konuyu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Antep'de form düşüklüğü var.Avrupa için tek çareleri kupayı kazanmak.

Beşiktaş içinde aynı durum söz konusu.Ligde bildiğim kadar şansları çok az.

Eğer Antep beraberlik veya 1 farklı yenilgi çıkarabilirse çok avantajlı olur.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Güzel bir erken final olacak. Umarım turu geçip kupayı alabiliriz ki bundan oldukça umutluyum. Nedenine gelirsek Quaresma bu maç için büyük konuştu ve tek umudumuz, tek hedefimiz, tek çıkış yolumuz bu kupa. O nedenle takım büyük bir gayret içinde sahada olacaktır.
    Rakip çok iyi top oynuyor. Tam anlamıyla bir takımlar. Biz ne kadar takım olamamışsak onlar o kadar takım olmuş bir şekilde.
    Maçın seyircisiz oynanması konusu ile ilgili NTV Spor'a telefonla bağlanarak açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyon'u Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu: "Beşiktaş isterse Tahkim Kurulu'na gidebilir. Siyah-beyazlılar cezasını önümüzdeki kupa maçında (Gaziantepspor) çekecek. 2007 yılında da böyle bir olay olmuştu ve Beşiktaş yine cezasını kupada Ankaragücü maçında çekmişti" dedi. Buda bizim için büyük bir eksik ve maçı etkileyecektir.
    Tabi Gaziantepspor'un kupa hasretini ve kupayı almak için herşeyi yapacağını biliyoruz. Gaziantepspor ciddi bir düşüş içerisinde bu günlerde, Beşiktaş'ta öyle. Kıran kırana bir maç izleyeceğiz. Umarım maçta kimseye zarar gelmez. Kısaca iyi olan; hak eden kazansın. 2 takımada başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yumurta kapıya dayandı, eğer takım olarak ciddi oynarsak ilk maçtan avantajı alırız gibi geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Maçın seyircisiz olması ve Sivok'un cezalı,Ferrari'nin sakat olması bizim için büyük handikap. Stoper de Erhan Güven'e kalacağız,ya da tecrübesiz olan Atınç-Furkan ikilisinden birine. Umarım kazanırız fakat dününki maçta yaşanan stoper eksikliğimiz beni korkutmuyor değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sağ beke Hilbert i alırsak, stopere de gençlerden birini koyarsak kaybetmeyiz, tabi birde Fernandes in oynamaması lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ beke Hilbert'i almak demek ileri uçta bir yabancıdan vazgeçmek demek abi bunu da yapamayız. Hele kendi sahamızda mümkün mertebe hücümda etkili olup avantaj yakalamamız lazım. Hilbertli kadroda Nobre forvet arkası oynuyordu Guti geriye geliyordu ve etkisiz kalıyordu. Ne olursa olsun Ekremle devam etmek zorundayız. Stoper sıkıntısını bir şekilde aşmamız gerek. Aurelio oynamalı bence. Stresi bu kadar yüksek bir maçta tecrübeye ihtiyacımız var. Her şeye ve herkese rağmen kupaya uzanacağız!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sağ beke Hilbert'i almak demek ileri uçta bir yabancıdan vazgeçmek demek abi bunu da yapamayız. Hele kendi sahamızda mümkün mertebe hücümda etkili olup avantaj yakalamamız lazım. Hilbertli kadroda Nobre forvet arkası oynuyordu Guti geriye geliyordu ve etkisiz kalıyordu. Ne olursa olsun Ekremle devam etmek zorundayız. Stoper sıkıntısını bir şekilde aşmamız gerek. Aurelio oynamalı bence. Stresi bu kadar yüksek bir maçta tecrübeye ihtiyacımız var. Her şeye ve herkese rağmen kupaya uzanacağız!
    Yok yanlış anladın sanırım

Cenk
    Hilbert-Toraman-Atınç-İsmail
    Ernst-Necip
    Guti
    Simao-Bobo-Q7

şeklinde bir 11 den bahsediyorum... Sivok cezalı, Ferrari sezonu kapattı... Atınç yerine Aurelio bile oynasa Hilbert in sağ bek oynamasına engel değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru abi ben stoperde de bir yabancı kullanacağız diye düşünmüşüm ama sağolsunlar bizi bu dertten kurtardılar !

Dediğin gibi olursa rahat bir maç çıkartırız. Ama ben Almeida'nın oynamasından yanayım. Bu adam sürekli oynatılmalı gol atsın veya atmasın. Bobo'dan çok daha etkili. Guti'nin de gelmesiyle birlikte maçın mutlak favorisi haline geliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bir şekilde bir seçim yapıp iyi ya da kötü bir oyuncuda istikrar sağlamalıyız bence de haklısın... Benim derdim Fernandes ve Ekrem le...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün maçı izleyemedim o yüzden Fernandes hakkında bir şey söylemem yanlış olur ama ben kesinlikle kalmasından yanayım. Kumaşı gerçekten çok iyi. Ligimize uyum sağladığı takdirde en iyi orta saha oyuncusu bile olur ancak bazen çok pasif kalıyor. Bir çizgi yakalaması lazım. Her maç süper top oynasın demiyorum onu insan evladı yapamaz zaten ama ortalama bir oyun tutturması gerek. Öyle olduğu takdirde bize çok daha faydalı bir oyuncu olacak bundan eminim. Ekrem Dağ adına yorum yapmaktan kaçınıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

"GÖREVE HAZIRIM"

Mateo Ferrari'nin sezonu kapatması ve Sivok'un da kırmızı kart cezalı olması nedeniyle gözlerin çevrildiği Atınç Nukan HABER1903'e konuştu

Nukan yaptığı açıklamada;

"Önümüzdeki maçlarda şans verilirse en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım. Çalışmalarım gayet güzel devam ediyor. Eğer hocamız şans verirse ben bana verilecek göreve hazırım. Ligde bir iddamızın kalmaması nedeniyle Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Gaziantepspor karşısında her iki maçı da kazanıp finalde kupayı kazanmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903 -

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçı Bülent Yıldırım yönetecek.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bence Atinç oynasin, Aurelio'yu gecenki mac'da begenmedim ve Atinç hava toplarinda daha etkili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açık açık söyleyeyim ve parantez içinde kendi görüşüm olduğunu da belirteyim ki tartışma uzamasın ; Bülent Yıldırım ismi beni biraz endişelendiriyor.

Atınç'a gelecek olursak , teknik açıdan tabii yaşının da getirdiği bir olay bu biraz zayıf. Topu oyuna sokmada sıkıntılar yaşayabiliyor. Cenk Tosunla da başa çıkabileceğini pek sanmıyorum en azından şu zaman diliminde. Toraman'a yardımcı olması yeter bu konuda. Ernst-Necip ikilisinin defansımıza fazla iş bırakmayacağı düşüncesindeyim. Özellikle Necip , son zamanlardaki yükselen formu beni en çok rahatlatan olay ve tabii ki Guti'nin takıma gelecek olması.

Aurelio stoperde oynamak için fazla yavaş bence, tecrübesiz de olsa o mevkinin adamı olan Atınç'ın oynamasını tercih ederim. Kaybedersek de Aurelio ile değil, Atınç ile kaybedelim.

Bu maçta beni bir hayli korkutuyor. Son 6 sezonda 4 Türkiye Kupası almış bir takımız, yine favoriyiz ama bu dönemde ne zaman nasıl oynayacağımız belli olmuyor. Cenk, Hilbert, Toraman, Atınç, İsmail, Ernst, Necip, Guti, Quaresma, Simao, Almeida ilk onbiri bekliyorum, umarım Antep'i eleriz. Başarırsak finalde Belediye veya Gençlerbirliği karşısında fazla zorlanmayacağımıza inanıyorum, zor olan Antep.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Antep Ligde Kötü Günler Geçiriyor Buca'dan Sonra Karabük'e de Yenildiler . Bu Maçtan En Kötü 1 Farkla Yenilirler. Benim Tahminim İse 1-1 yada 2-2
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

‎18 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU
    Beşiktaş'ın bu akşam saat 20.00'de Gaziantepspor ile oynayacağı Ziraat Tükiye Kupası Yarı Final ilk maçının 18 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Atınç Nukan, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Simoa Sabrosa, Bobo, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro gayet güzel.Bakalım nasıl bir 11 seçecek bunun içinden.

Cenk-Hilbert-Toraman-Atınç-Köybaşı-Necip-Ernst-Guti-Simao-Q7-Almeida 11'i iyidir bence ForzaQ7'nin de dediği gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş bu akşam saat 20.00'de Ziraat Tükiye Kupası Yarı Final ilk maçında Gaziantep spor ile karşılaşacak.
    Siyah beyazlı takım karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;

Rüştü, Hilbert, Aurelio, İ.Toraman, İ.Köybaşı, Ernst, Necip, Simao, Quaresma, Guti, Almeida
    - HABER1903 -

rüştü yerine cenk, almeida yerinede bobo oynar diye düşünüyordum.Benim için rüştü cenk hakan farketmez ama almeida yerine bobo olsaydı iyi olurdu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Size katiliyorum ama bence Aurelio ile cikariz

edit: kesinlesmis bile Aurelio ile cikiyoruz... umarim beni sasirtir ve iyi oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bu maç banko aurelio olmalıydı benim görüşüm bu seneki en önemli 2-3 maçımızdan biri olacak bugünkü maç eğer bi aksilik olursa seneye için işler çığrından çıkar seneye pek kaliteli transferler yapamayıp elimizdekileri tutmakta zorlanabiliriz.o yüzden riske gerek yok.bu maç rahat bi skor alalım Antepte oynasın atınç
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda o forma altında. Aurelio da çıkıp bu anlayışla mücadelesini verecektir her zaman olduğu gibi. Kadroya Atınç yazsam da Aurelio'nun oynaması daha çok memnun eder beni , zorluk derecesi ve psikolojik ağırlığı fazla olan bir maç çünkü. Atınç hamlesi için erken olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya sen ben oynayalım bi şekilde şu maçı alalımda yok başka birşey gözümde
    eto'o bitmiş.

Aurelio-Atınç ve Rüştü-Cenk tahminleri dışında beklediğim ilk on bir buydu. Aurelio savunmanın önünde çakılı bir ortasaha oyuncusu olarak, formda olursa gayet başarılı olabilir fakat stoperde yapabileceğini hâlâ düşünmüyorum, umarım yanılırım. Sivok-Ferrari ikilisinin olmayışı da bir yandan iyi oldu, Hilbert sağ bekte, adam ofansif olarak çok iyi değil belki, hatta sezon bitecek ama bir türlü Almanya'da nasıl sağ açık oynadığını anlayamadım, defansif olarak gayet iyi, Ekrem'e göre kat kat iyi hatta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence hilbertin tek artısı mücadelesi ekrem kadar çok koşamadığı için onun kadar ileri çıkmaya cesaret edemiyor yerinde müdahalelerin sebebide bu olarak düşünüyorum yoksa birebirde çok rahat adam geçiriyor ve arkasına atılan toplara hiç bir zaman yetişemiyor seneye sağ bek banko şart rıdvan-ekrem-hilbertle olmuyor malesef
    eto'o bitmiş.

Bir sağ bek bence de şart, Hilbert'in de yabancı sınırlaması dolayısıyla gönderileceğine dair bir his var içimde. Ama bu adamın sürekli disiplinli olmasını ve daima elinden geleni yapmaya çalışmasını seviyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ya sen ben oynayalım bi şekilde şu maçı alalımda yok başka birşey gözümde
    Aga sen ben oynasak zaten kazanırız maksat çocuklar oynasın

@ForzaQ7
    Ben de senin gibi düşünüyorum kardeşim. Yok yere yedeğe çekildiğinde de tribünlerden ( ben de dahil )doğru düzgün orta yapamıyor diye çok sefer yuhalandığında da hiç pes etmedi ve çalışma disiplininden hiç kopmadı. Almanların başarısının sırrı yeteneğin yanı sıra burda da yatıyor bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bi arkadaşın imzasıda böyleydi sitede enstantanelerde var azimle ... duvarı deler mantığı gidiyor
    eto'o bitmiş.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri