Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: İnanılmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Resim açılmıyor yalnız..

Resim Açık Yav, Hem Arkadaşın Linki Açılıyor İlk Mesajda. Hemde Direk Görünsün Diye Bende Upload Ettim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kemal Sunal'ın böyle bi filmi vardı gözü görmüyor, ayağına top değmemiş ama 6 ayda gol kralı olacak seviyeye geliyordu. Güzel filmdi vesselam.

Bunlar olabilecek şeyler yani. Ben çok gördüm bunlardan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi görebildim de adam sağlam doping almış valla..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Fazla surmez ilk antrenman guncellemesinde oyuncunun özellikleri taban yapar en az birçok özellgi 2 ser 3 er duser,17 yasindaki editörden böyle bir oyuncuyu yapmak imkansiz daha dogrusu yapilabilir ama ilk antrenman da bircok özelligi duser..ayarlamalari duzgun yapmak gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

katılıyorum . editor kullanmanında bir adabı var

dusmanını uzakta arama cornere bak 10 dıgerı 20 bu kadar abartı olamaz ıyı edıtlenmıs bunu fmcı herkes anlar

arkadaşlar hangimiz 17 yaşımızda böyle bi takım gelişmeler yaşamadık! olabilir bence

arkadaşlar bişey sorcam oyunda ekranda özellikleri normal gözüken bi oyuncu gizliden geliştirilmiş olur mu , editorle maç kazanılır mı,rakip gücü düşürülebilr mi yada kendi gücün gizliden artırılabilir mi . online kariyer yapıoruz eskişehir arkadaş burhan ,tello her bulduğunu çok rahat atıyo. trabzon,bursa,fener,bjkden 10 puan aldı. trabzona 7 attı deplasmanda. her maçta rakipleri inanılmaz ,amatör takımın yapmayacağı hatalar yapıyor. yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    arkadaşlar bişey sorcam oyunda ekranda özellikleri normal gözüken bi oyuncu gizliden geliştirilmiş olur mu , editorle maç kazanılır mı,rakip gücü düşürülebilr mi yada kendi gücün gizliden artırılabilir mi . online kariyer yapıoruz eskişehir arkadaş burhan ,tello her bulduğunu çok rahat atıyo. trabzon,bursa,fener,bjkden 10 puan aldı. trabzona 7 attı deplasmanda. her maçta rakipleri inanılmaz ,amatör takımın yapmayacağı hatalar yapıyor. yardım ederseniz sevinirim
    editörle maç kazanılmaz kazanılsa ben kazanırdım anca oyundan çıkıp bi daha girersin o olur.

oyunda normalse fmrte kullanılmamıştır.

rakip gücü düşürme yada kendi takımını yükseltme fmrte ile olabilir sonra tekrar düzeltilebilir( ben bi türlü kazanamadığım bi maçta yapacaktım vazgeçtim)

ya korner taktiği vardır yada fmrte yada oyundan çıkıp oynama olabilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri