Teşekkürler yorumlar için.

Güzel bir takım oluşturduk, gerek koçlar gerekse oyuncular çok güzel bir uyum içerisindeler, bozulmamasını diliyorum şimdilik.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME

Oyuncularıma maçı fazla ciddiye almamalarını söyledim ancak onlar hiç ciddiye almadılar. Gerçi sorun değil ama istatistik peşindeydim, resmi maçlarda %100 galibiyet çok iyi olabilirdi. Yine de üzülmedim, sağlık olsun.

EREDIVISIE 2.HAFTA
NEC - Ajax

Güzel bir oyunla kazanıyoruz, Brahimi çok iyi oynuyor ve böyle devam ettiği takdirde yakın gelecekte büyük bir kulübün gözdesi haline gelebilir.

EREDIVISIE 3.HAFTA
Ajax - Willem II

Güçsüz rakibimize karşı fazla zorlanmadık, galibiz mutluyuz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF
Sampdoria - Ajax

Şu oyun ve skor mükemmel bir noktada olduğumuzu gösteriyor. Harika oynuyoruz ve aldığımız skorlar da bunu gösteriyor. Gerçeği konuşmak gerekirse maçın hakkı daha fazlasıydı ancak bu skorla yetinmek zorunda kaldık. Biraz düşük bir pas yüzdesi yakalamış olsak da mühim olan skordu ve istediğimizi elde ettik. Yönetimin hedefi gruplara kalmaktı ve büyük ihtimal bunu gerçekleştiriyoruz.

EREDIVISIE 4.HAFTA
PSV - Ajax

İstatistiklere göre dengede bir maçmış gibi görünse de üstün olan taraf kesinlikle bizdik. Eriksen'in dramatik golüyle kazanmayı bildik, 4'te 4. Tam gaz ilerliyoruz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME
Ajax - Sampdoria

2-1 serisine bağladık ancak yine daha fazlasını hak ettik. Sampdoria'yı eleyerek güzel bir iş başardık ve gruplara kaldık.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI

Çok zor olmayan bir gruba düştük, Inter dışında zorlanmayız gibi.

F GRUBU: INTER, OM, AJAX, RUBIN